Egy orosz harci repülőgép ismét "nem biztonságos és nem professzionális módon" közelített meg egy amerikai felderítő repülőt a Balti-tenger feletti nemzetközi légtérben a Pentagon helyi idő szerint pénteki tájékoztatása szerint, a CNN amerikai hírtelevízió arról számolt be, hogy az orosz pilóta orsómanőverrel repült el az amerikai gép fölött.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Még emlékszem egy régi filmre - Top Gun -, akkor nem hisztiztek, vagy nem is ismerik?
papa.49
Provokál a nyekernyikov, hátha ugranak az amcsik, de lehet, hogy rá is baszik evvel a kgb. ezredes nagyon...
36
@Mangu: Igazad van. Akkor, mármint 1989-ig, be sem számoltak ezekről az elfogó gyakorlatokról. Mert hát, valljuk be őszintén, mi volt addig?! Csak a TV és a rádió. Mind két oldalon cenzúrázva. A magyar TV-ből, ha jól emlékszem Krudinák felejtehetetlen helyszíni riportjai, Libanon, Líbia, Irak Iráni háború, fekete Afrika egyes országai és Távol-Keletről értesülhettünk, onnan ahová Magyarország is szállított fegyvert, mert "baráti országok" voltak. A Top Gun a korosztályomnak tök új volt a rongyosra nézett VHS kazettáról. A 89' után születetteknek meg minden bemagyarázható.(tisztelet a kivételnek)
Mangu
@papa.49: Azért neked is van gyenge oldalad, mint látom. Próbálj reális maradni, jól tudod, hogy ki a világ provokátora.
papa.49
@Mangu: Ebben azért nincs még eldöntve az elsőbbség, mindkettő szereti ha az ő szája íze szerint történnek a dolgok...
A vége mindig az ,,mi visszaütöttünk,,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.