Központi szerepe volt Bíró Icának Hajós András szexuális fejlődésében. A műsorvezető elmondta, fiatalkorában sokszor elidőzött a volt Metal Lady fotóin.

Hajós András Bíró Ica pikáns képeivel szórakoztatta magát fiatalkorban, írja a Bors. A műsorvezető Liptai Claudia és Pataki Ádám Játékszín színpadán futó Édeskettes című sütőshow-jában vallott a múltjáról.

Az Emil Rulez frontembere 11 évesen kötött szorosabb barátságot Bíró Ica fotóival, és 17 éves koráig hűséges is maradt hozzájuk. A Bors megkereste a volt fotómodellt.

Nyilván nem újdonság számomra... Tény és való, hogy én voltam a korszak bikinis, cicis, kerek fenekes jócsaja, kétszáznál több naptárkártya és körülbelül harminc nagy poszter készült rólam. Sőt, van egy vizes pólós képem, amiből dombormű is készült. Egy ismerősöm azt mesélte a nyolcvanas években, hogy az akkori Szovjetúnióban Junoszty tévét adtak egy Bíró Ica poszterért cserébe. Andrást egyébként imádom, dolgoztunk már együtt, amikor az Emil Rulez zenekar a Szigeten lépett fel 2002 augusztusában. A Szexplanéta című dalukban táncoltam.

- nyilatkozta Bíró Ica.

Fotó: Facebook/ Hajós András

BORS

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.