A naptárdíva a nyári megújulás jegyében púderrózsaszínre festette a haját, ezt azonban most nem csodálhattuk meg, hiszen parókát húzott.

Tünde mellett rejtegeti az igazi haját lánya, Donatella is, akivel közös anya-lánya retro fotósorozat készült. A végeredményt majd Önök kommentálják:

 

Retró fotózás Köszönjük a felkérést, jól éreztük magunkat!

www.kiszeltunde.hu ️ (@kiszeltunde) által megosztott bejegyzés,

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az hatványozott katasztrófa, hogy egy, az emberi méltóságát, jó hírnevét és becsületét
megélhetésileg a bíróságokon kereső, következésképpen milliós kártérítésekből élősködő, önmagát televíziós műsorvezetőnek, producernek és újságírónak kinevező naptármodell és amatőr bugyigyűjtő ugyanebben az országban közszereplő lehet. És nem abban
az értelemben, ahogy az elvárható lenne. És bár ezeknek az embereknek kétszer is kevés lenne újjászületniük ahhoz, hogy Tvrtko cipője talpáig felérjenek, a társadalmi megbecsültség, közérdeklődés tekintetében nem ez a helyzet. Az intelligens, művelt embereket eltapossák a tahók, az ügyeskedők, az asztalra letett teljesítmény helyét pedig átveszi a herevasalás szenzációja, az élő adásban letolt gatya, az arcunkba villantott
pénzkötegek, vagy a kislányuknak adott szájrapuszi mellbevágó ízléstelensége. A tehetségtelenségre, primitívségre épülő kirakatéletek.
www.storyonline.hu/hirek/perekbol_el_kiszel_tunde/41510/
Kiderült, miből él Kiszel Tünde.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/rahel.jpg
Ugyanúgy, ahogy Orbán Ráhellel elhitették, hogy ő valaki, Berki Krisztián is elhitte, hogy Berki
Krisztiánnak lenni egy egyedülálló életérzés, amiből pénzt lehet csinálni. És büntetlenül pénzt is csinált belőle. Ugyanúgy, ahogy Kiszel Tündével is elhitették, hogy ő egy tehetséges
médiaszemélyiség, egy attrakció, aki jogosan várhatja el, hogy akár pénzt is fizessenek értékes megszólalásaiért, hogy tiszteletben tartsák önreflexióra képtelen, öntudatos, tömény butaságát. Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb-­utóbb elmenekül. Mert az az ország, ahol a Ráhelekkel/Kiszel Tündikékkkel elhitetik, hogy ők valakik, az szép lassan a senkik országa lesz. Ez a törvényszerű.
elnyomott
Felháborítónak tartom, hogy a gyámügy hagy ilyesmit. Gyermekvédelem sajnos nincs már a világban...
papa.49
Ez borzalom ennek a lottyadt tyúknak nincs esze, az biztos, a kis csaj párév múlva rettentően szégyelleni fogja ezt a képet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.