Hosszas keresgélés után találták meg a meg megfelelő menyasszonyi ruhát.

Jancsó Miklós unokájához, Ábelhez ment hozzá nemrég Janicsák Veca! Az énekesnő a természet lágy ölén mondta ki a boldogító igent, mindezt azután, hogy pár hónapja még külön voltak gyermeke apjától. Talán ezért is titkolták az örömüket az utolsó pillanatig, végül szűk körű vendégsereg előtt ment férjhez Veca – írja a blikk.hu.

Veca és Ábel szinte sosem jelentek meg nyilvánosan együtt, nem hencegtek a kapcsolatukkal. Ábel civil, nem akart szerepelni, ráadásul a lányukat, Emmát sem gyakran mutatták meg a kíváncsi szemeknek. Pedig Ábel hozzá lehet szokva a felhajtáshoz és a kamerához, ugyanis a nagypapája nem más, mint Jancsó Miklós filmrendező, a nagymamája pedig Mészáros Márta. Ábel is hasonló pályán indult el, fotós lett, sőt a Temetetlen halott című filmben játszott is

– mesélte a Blikk neve elhallgatását kérő informátora, aki azt is elárulta, hogy a menyasszonyi ruha beszerzése sem volt egyszerű.

Az első pillanattól biztos volt, hogy Vecát az édesapja, a Z’Zi Labor frontembere, Janicsák István kíséri oltárhoz, a ruhát így az édesanyjával, Klárával választották ki. Nem lett meg elsőre a tökéletes darab, hosszas keresgélés után egy vidéki szalonból választották ki a csipkés ruhát – árulta el a bulvárlapnak a bennfentes.

További részletek a blikk.hu-n.

Címlapkép: Youtube

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apatszerek
Pörög Jancsó a sírjába, hogy a család egy tagja idáig jutva gigerlivé aljasodott.
simmering73
Nem kellett volna ennyire elsietni. Nem lesz egy tartós frigy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.