Az irodai konyhák szivacsai olyan retkesek, hogy miután elmossuk velük bögrénket, egy-két kolléga salakanyagával is kapcsolatba kerülünk.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Napi szinten fogyaszthatunk kollégáink székletéből"...

aztaqurvaéletbe...fel is jött a kávé körülnézni...a cikket már el sem kell olvasnom...
mackoka46
Micsoda szenzáció hajhász baromság. Hát minek van a konyhában a nátrium hipoklorit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.