A modell egy fotózáson érezte meg, hogy két év után újra csomók vannak a mellében, de nem fél, pozitívan tekint a jövőbe.

Az Ázsia Expressz sztárja a FEM3 Caféban mesélt arról, miért tartja fontosnak, hogy nyíltan beszéljen egészségügyi problémájáról. Edina két év után újabb csomót fedezett fel a mellében, ám a gyönyörű modell egyáltalán nem fél, sőt pozitívan tekint a jövőbe az egészségét illetően. A modell elmondta, hogy azért tartja fontosnak, hogy nyíltan beszéljen egészségügyi problémájáról, hogy bátorítsa a nőket, segíteni akar azoknak, akik félnek.

Pár hónapja újra észrevette, hogy valami nincs rendben, de most már nem ijedt meg, hanem rögtön orvoshoz fordult.

Régen nagyon mérlegeltem, hogy kivetessem-e vagy sem a csomót, hezitáltam, hogy mit csináljak és mit ne. Korábban úgy műtéttek ezeket, hogy három-négy centis heg keletkezett az emlőn, a szövet is sérül, veszt a mennyiségéből. Nem bővelkedem akkora keblekkel, hogy ebből még adjak is, úgyhogy úgy gondoltam, ezt most még halasztom.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Tudja e a kedves cikk író hogy mennyi nő mellében van csomó? Mi a frász ebben a hír. Menjen dokihoz, oldja meg Ki ügye?? Na . te meg gyere ide egy fülesért .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.