Elszabadult a kommentháború Edina legfrissebb képe alatt. Olyan is akadt, aki igénytelennek nevezte.Kulcsár Edinának volt képe terhesen meghízni? Fotója miatt alázzák a "rajongók"

Szexi kismamaként is boldogan osztogatja magáról a fotókat Kulcsár Edina. A modell-szépségkirálynő legújabb fényképén bevásárlás után, jól megrakottan áll az ajtóban. A szoknyája pedig egy kicsit felcsúszott, erre már be is szóltak neki, hogy 

a combod nagyon meghízott.

Mások Szabó Zsófit, Horváth Évát és Dundikát hozzák fel példaként, hogy ők milyen gyönyörűek voltak, Edina viszont "retkes cipőben" és "igénytelenül" mutogatja magát.

Edina különösebben nem vette fel a rosszindulatú beszólásokat:

képzeld nem csak az hízott, hanem mindenem! Jaaa! És imádom, mert ez mind arra emlékeztet, hogy hamarosan lesz egy kis pici fiam!

***

én sem értem a ,,retkes cipőt”, hiszen a képen nem látszik, de legyen. Millió meg egyszer elmondtam, lenyilatkoztam, hogy én más szempontok alapján kezelem az oldalamat. Ezért posztolok akár smink nélkül, vagy teszek ki nem túl előnyös képet, mert mindenki a tökéletességet erölteti az oldalain, amivel nem tesznek jót a többi nő társainak. De ezt az előttem szólók is nagyon szépen leírták. Egy dologban viszont egyetértünk, az általad említett kismamák, tényleg gyönyörűek voltak. Nem tudom, hogy ők mennyire rohantak vagy dolgoztak sokat, de azt tudom, hogy én 14-16 órát fixen rohanok, így nekem tök mindegy, hogy nézek ki.

- felelte rosszmájú rajongóinak.

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.