AKÁR CÉLZOTT TANMESE IS LEHETNE Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád fényűző körülmények között élnek, és friss videóbejegyzésükben azt is elárulták, honnan van a vagyonuk és mivel töltik a mindennapokat. A Luxusfeleségekből ismert Polgár Tünde és férje Polgár Árpád online elérhető 20-30 perces videókkal szórakoztatja az érdeklődőket, melyben részletesen beszámolnak, hol és hogyan élnek, mit esznek a legszívesebben. A leutóbbi, június 5-én megjelent videókban az őket rendszeresen nézők kérdéseire válaszoltak őszintén tabuk nélkül, így arra is, miből élnek, illetve honnan van a vagyonuk.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Akár célzott tanmese is lehetne

A derék penzcentrum.hu egy érdekes cikket rittyentett.

Amiben persze az az érdekes, hogy ez valójában egy cikk és nem csak egy bugyuta reklám. Lévén az emberek egy nagyon nagy része nem olyan, mint én, és nekik mond valamit a Luxusfeleség –re való hivatkozás. A cikk lényege az az, hogy Polgárék „ingatlanokba fektették a műkereskedelemből szerzett pénzt, ami annyira jól sikerült, hogy ma már nem is kell dolgozniuk, csak élvezik az életet és utazgatnak”.
Ugye te is tudsz mostanság sikeres ingatlan-vállalkozóról, aki méretes vagyonát fektette ebbe a buliba? Igaz nem műkereskedelemben (ahhoz azért kellett volna némi műveltség is) szerezte, hanem sokkal inkább a közvilágításból.
S a másik fontos különbség, hogy nem tudta abbahagyni az EU-s pénzek csapolását! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.