Elferdíthette szavait a kormánymédia, a színésznő nem hagyta annyiban.

Néhány hete azt kürtölte világgá a kormánymédia, hogy a Budapesten forgató Scarlett Johansson elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.

A színésznőhöz most jutottak el a propagandaszagú hírek, el is juttatott egy közleményt a 24.hu-hoz, amelyben azt írja, szó sincs arról, hogy ő Tarlóst támogatta volna.

Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint

- írja Scarlett Johansson.

Címlapkép: Marvel

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az MTI ismét a fagyizóban végezte. A gond akkor van, amikor a ""támogató"" nem rest utánaolvasni, hogy valóban támogató-e.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@reagens: Te magyar, akit tisztelni kéne, pfff...:) Utolsó, útszéli patkány vagy, aki bárkinek bérkommentel...meg hát elfútós csicska is:))))))))))))))
reagens
@SystemError: Vigyázz a nyelvedre nyomi, ha egy magyarral beszélsz!
Nem érted a nyelvet migráncs? :-))))))))
SystemError
@reagens: Úgy akarsz járni, mint Shikari, aki magától elfutott :)
reagens
@SystemError: Majd holnap kiosztalak még nyomi, de ma már meguntalak. Nekem is ki kell pihennem egy ilyen szemtelen, beképzelt migráncsot!:-)))))
Na csáááááá:-)))))))))
SystemError
@reagens: Aludj rá a hétvégére Csengettyű, tudom ilyenkor keményen "kell" dolgoznotok választás előtt. Fárasztó lehet a kollégáidnak is ez a folyamotos eladott lelkű hazudozás, de nem neked!
reagens
@SystemError: Jóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt nyomi!
Megyek ma sétálni a Duna parton! Régi, szép emlékek! Nem csatlakozol? :-))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.