A mikrohullámú sütő praktikus találmány, évtizedek óta a háztartások elengedhetetlen része. Annyira kényelmes a használata, hogy szinte már el sem tudjuk képzelni nélküle az életünket. Jó ha tudjuk azonban, hogy a mikrózás hordoz magában némi kockázatot. Egyrészt nem melegít egyenletesen, így elképzelhető, hogy egyes, egyébként hő hatására elpusztuló baktériumok vígan megmaradnak az ételünkön. Másrészt a […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.