A Megasztár egykori győztese az amerikai útja során jött rá, hogy várandós.

Radics Gigi ugyan párját, Mikus Áron szobrászt is csak nemrégiben mutatta be a nyilvánosságnak, most kiderült: az egy éve fülig szerelmes fiatalok hamarosan szülői örömök elé néznek. Erről a Story magazinnak mesélt a Megasztár egykori győztese, aki amerikai útja során jött rá, várandós, miután nagyon fáradékony lett, valamint az étvágya is elment.

Ez már több mint gyanús volt számomra. Felmerült bennem, hogy talán a pocakomban növekszik a furcsa közérzetem okozója

– kezdte a visszaemlékezést Gigi, aki vett is egy terhességi gyorstesztet még a hazaútja előtt.

„Ahogy én, úgy ő is egy különös, örömteli sokkot kapott, tudva, hogy a gyerek óriási felelősség. Teljes mámorba kerültünk, kavarogtak bennünk az érzelmek. Aztán egymásra néztünk, mondván, ez egy nagy, közös utazás kezdete, és megöleltük egymást.

Nagyon izgatottak voltunk már akkor is, és ez a lelkesedésünk csak fokozódik, ahogy növekszik a baba” – árulta el az énekesnő, akinek a kedvese már most mondogatja, milyen jó lenne, ha kistestvére is lenne majd a növekvő babának.

Címlapkép: Facebook/Gigi Radics

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...és az " apuka " ismeretes ??? Celebeknél ez csak a feltételezett donor...
Zsopiale
Hát erről a dögről is lemaradtam... francba... XD
cirip
Akkora ügyet csinálnak abból, hogy normális életkorban lesz anya valaki, Milliószor hangsúlyozzák, hogy hű de fiatalon lesz anya...És , hogy az Ada is hú de fiatalon, a 20-as éveiben...Hát az miért akkora csoda? Miért túl fiatal? Olvassák el az orvosi tanácsokat. Legideálisabb kor az első szülésre a 20-as évek eleje. Mármint élettanilag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.