Szerdán ismét találkoznak a bíróságon a Zsanett-ügyben érintett felek, ismét egymásnak feszülnek a vád és a védelem ügyvédjei. A tét nagy.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
"A tét pedig nagy, mégha nehezen kifejezhető is: hat ember becsülete, tágabb viszonylatban pedig a bűnüldözés és az igazságszolgáltatás hitele forog kockán."

ismét
guess
nagyon ragaszkodik ez a lány az igazához....jó lenne tudni az igazat!
Maxi
Azt gondolom, hogy egyetlen nő sem vállal ekkora, két évig (és még ki tudja meddig?) tartó cécót, ennyi megalázást egy kamu sztori miatt. Ha mese lenne, akkor legkésőbb az első ítélet után csendben abbahagyta volna, és nem pótmagánvádazna, nem vállalna újabb pszichológiai vizsgálatot, bírósági tárgyalást, keresztkérdéseket, szembesítéseket, stb. No meg azt a kockázatot, hogy ha mese és lebukik, akkor sok-sok évig az adófizetők dobják össze neki a vacsorára valót valamely közintézményben. Egyébként pedig már az szégyen és gyalázat, hogy egy erőszak áldozatának mi mindent kell az erőszakon kívül még elszenvednie, ha azt akarja, hogy a bűnösöket megbüntessék.
KiralyViktor
"maxi" teljesen egyetertek veled. jo lenne tudni mar az igazsagot.
Evikati
Talán nem is ő akarja ezt az ügyet húzni-halasztani, hanem az ügyvédje és a családja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.