A kávé 99% víz, 1% valami más Erről az 1%-ról – még politikamentesen is – sok mendemonda, egymásnak ellentmondó híresztelés kering. A rajongók kávéházakba járnak, internetkávézót vagy blogot nyitnak, esetleg boltba küldik a férjüket egy zacskó kávéért. Ideológiák születnek a kávéházak társas magányáról, forradalmi szelekről, a széles látókör kötelezettségeiről, és arról, hogy ez valóban a legtöbb-e, mi adható.

Forrás: kave.specia.hu
Feltöltő: Ildiki
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
olyan, mint a ganoderma kávé. csúcs!
nekem nagyon tetszik.
Ildiki
@ugyeugye: Köszönöm! Itt nincs olyan pirulós fejecske, mint a Skype-on...
ugyeugye
@Ildiki: na ez egy jó nap volt. most megnézem, mi van a szemhéjamon belül. :)))
már kikészítettem a reggeli kávéhoz a csészémet :)

Jóéjt!

Ildiki
Alig egy hónap múlva nyelvvizsgázom. Tanulok keményen... 2008. november 19-e óta gyakorlatilag mindennap az angollal foglalkozom. Mégis a CSODÁRA várok. Egy sikeres nyelvvizsgára. Az egyik csoda, ami segít: a kávém. Most már naponta kettőt is megiszom, ez tartja bennem a lelket.
menasagh
@Ildiki: Azért tanulj is....mert nem biztos, hogy a kávé csodákra képes.....:)
Ildiki
@menasagh: :))) Naponta öt intenzív nyelvóra, legalább kettő a házi feladatokra, plusz kettő a gyakorlásra, és ráadásként angol zene, elalvás előtt relax párbeszédek. Három órát töltök utazással. Összeadtad? Ezen kívül szinte csak alszom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.