Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság D. Sándort, akit a megyei főügyészség azzal vádolt, hogy 2006 szeptemberében megerőszakolt, majd megölt egy 15 éves lányt Kiskőrös mellett, egy tanyán. Társa, M. János – aki a vád szerint a gyilkosságban bűnsegéd, a szexuális erőszakban tettes volt – húsz év fegyházbüntetést kapott. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlottak védői felmentésért fellebbeztek. Egy évek óta tartó, és számtalan fordulatot tartogató büntetőügy újabb fejezete érkezett el október 16-án, mikor dr. Feleky István tanácsvezető bíró ítéletet hirdetett a 24 éves D. Sándor és a 26 éves M. János perében – írja a Baon. 2006. szeptemberében Kiskőrös mellett, egy szőlősorban elásva találták meg a rendőrök a 15 éves lány holttestét. Nem sokkal később őrizetbe vették a lány egyik barátját, D. Sándort, aki beismerő vallomást tett. Később a bíróság előtt a vádlott visszavont mindent, és rendőri erőszakkal indokolta a vallomásokat. 2007 novemberében a megyei bíróság felmentette, mert nem látta bizonyítottnak, hogy a bűncselekményt ő követte el. A felmentő ítéletet a Szegedi Ítélőtábla 2008 márciusában helybenhagyta, így az jogerős lett. Közben a nyomozás tovább folytatódott, és újabb bizonyítékok, valamint egy újabb gyanúsított került elő. Az áldozattal szomszédos tanyán lakó, 25 éves M. János elismerte, hogy jelen volt a gyilkosságnál. Ő és D. Sándor is meg akarták erőszakolni Szabinát, a lány azonban ellenállt, ezért D. Sándor megfojtotta, ő pedig segített neki az áldozatot elásni. A megyei főügyészség ekkor vádat emelt M. János ellen, majd a Szegedi Ítélőtábla – az új bizonyítékok, szakértői vélemények és M. János terhelő vallomása alapján – 2008 júliusában perújítást rendelt el D. Sándor ügyében, aki augusztusban újra előzetes letartóztatásba került. A megismételt eljárás során az ügyészség módosította vádiratát: 2009 júliusától már emberölés mellett erőszakos közösüléssel és személyi szabadság megsértésével is vádolták a ...

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariomartinez
Durva, hogy egyszer már felmentették, és ha nem kerül elő a bűntárs, akkor meg is ússza..

És még mindig nem jogerős! felmentésért fellebbez a gyilkos..

Az is furcsa, hogy a régi idézett index cikk 1 kifelé vezető lábnyomról ír a szőlősből.. Akkor, hogy lehet az, hogy az előkerült bűntárs csak az elásásban segített??
vasasandrea
Életfogytiglan az 30 év??? És a kislány 30 év múlva talán feltámad? Halálbüntetést!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.