A politikai pályára lépett jogász egy jól ismert bankkártya reklám ötletét használta fel legújabb Facebook-posztjához.

Sok mindent el lehet mondani Magyar Péterről, de azt semmiképpen, hogy a kommunikációja ne lenne profi. Sőt, ma már egészen biztosan jobb, mint a Rogán-művek, az ellenzék egymást szapuló kommunikációjáról már ne is tegyünk említést. Legújabb bejegyzésében egy jól ismert bankkártya reklám alapjait kikölcsönözve beállt a Fidesz mögé, hogy meglehetősen egyedi módon „segítse a kormánypártok kampányát.

A Fidesznek kampányol Magyar Péter – Miközben TISZ(t)A vizet önt a pohárba

A jogászból lett politikus kommunikációja szinte verhetetlen    Fotó: Facebook/Magyar Péter

„Ha valaki úgy látja, hogy ez a kormány valóban a magyar családok kormánya. Ha úgy véli, hogy ez a kormány valóban megvédi a magyar gyermekeket és jó állapotban vannak a magyar kórházak és az oktatás. Ha úgy véli, hogy a kormányzat nem korrupt és áramlanak Magyarországra az uniós források. Ha úgy véli, hogy független az ügyészség és hogy az uniós ezer milliárdok nem családi és haveri körökhöz kerültek. Ha úgy véli, hogy a közmédia független és nem probléma, hogy Orbánék 1309 milliárd forintot költöttek propagandára, akkor június 9-én szavazzon a Fideszre és Deutsch Tamásra.

Minden másra ott a TISZA Párt

olvasható Magyar Péter posztjában. Erre mondhatnánk azt, hogy ügyes…

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@verőce21: Analfabeta, mikor tanulsz meg olvasni??? A szövegben a fitymaffia hazugsagairol van szo, nem az ellenzekröl!!! Igyal kevesebbet, mert csak marhasagokat vizionalsz! Ja, te a qurmanypropagandat hiszed el... Mert ugye többkulcsos az adozas, hogy aki kevesebbet keres, az többet tarthasson meg es evente emelkedik a csaladipotlek es gyerekenkent 250 euro, mint Nemetorszagban..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Géza
Nem is tudom, mit kéne írjon, hogy a liberális-kommunista oldali ellenzék ne a Fidesz támogatásával rágalmazza?
Yoda69
Jo tanito mestere lehetett a NER-ben
verőce21
Magyar az ellenzéki pártokra nézve veszélyes, mert az ő szavazóikat szólítja meg.
KisTehen
péter ... a NER pénzekből mikor rakod vissza a részedet a közösbe?
KisTehen
14 év fideszért kapott pénz még ott lapul a zsebedben
Cherry
Szégyen ez a fidesz csőcselék, sz@rban vannak, már nincs új a nap alatt,, Takarodó retkes zsiros tolvaj cigány, csak ennyit tudtok???
csak úgy....
„Legutóbb a Fideszre szavaztam, de most Magyar Péterre fogok”
www.youtube.com/watch?v=DfzmsiGmz5c
KisTehen
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_P%C3%A9ter_(jog%C3%A1sz)

2007-ben a 2006 őszi rendőri erőszak fizikai sérülést szenvedett áldozatainak megsegítésére alapított Ne féljetek! Alapítvány titkára és kuratóriumi tagja volt rokonai (Erőss Pál, Mádl Dalma), valamint többek között Fábry Sándor, Morvai Krisztina és Schmidt Mária társaságában.[11]

2009-ben feleségével Brüsszelbe költöztek, mivel Varga Judit Áder János akkori EP-képviselő egyik politikai tanácsadója lett. 2010-től a Külgazdasági és Külügyminisztérium munkatársaként folytatta pályafutását. 2011-ben a magyar uniós elnökség során szakdiplomataként csatlakozott Magyarország Európai Unió melletti Állandó Képviseletéhez. Feladata többek közt az uniós jogalkotás során a magyar kormányzati érdekek érvényesítése volt, különös tekintettel a közlekedés- és energiapolitika, valamint a társasági és versenyjog területére. 2015-től a Miniszterelnökség csoportvezető diplomatájaként a magyar kormány és az Európai Parlament közötti kapcsolattartásért felelt egyebek mellett jogi, pénz- és tőkepiaci, költségvetési, kereskedelmi és fejlesztéspolitikai ügyekben.

2018 szeptemberétől a Magyar Fejlesztési Bank EU Jogi Igazgatóságát vezette.[12]

2019. június 8-tól 2022 februárjáig a Diákhitel Központ vezérigazgatója volt. Ezután a magánszférában dolgozott jogászként és vállalkozóként.

2022 augusztusában a Magyar Közút Nonprofit Zrt. igazgatósági tagja lett. 2023 áprilisában bekerült a Volánbusz Lázár János által felfrissített igazgatóságába.
teuton
@verőce21: Analfabeta, mikor tanulsz meg olvasni??? A szövegben a fitymaffia hazugsagairol van szo, nem az ellenzekröl!!! Igyal kevesebbet, mert csak marhasagokat vizionalsz! Ja, te a qurmanypropagandat hiszed el... Mert ugye többkulcsos az adozas, hogy aki kevesebbet keres, az többet tarthasson meg es evente emelkedik a csaladipotlek es gyerekenkent 250 euro, mint Nemetorszagban..
Cherry
@Géza: Proli barom nagy sz@rban vagytok ennyire lesüllyedt ez a primitiv elmebeteg zsiros OV??? hahahahhah
Cherry
@KisTehen: Bla bla bla elmebeteg fideszcsőcselék hahahahahhahahahahah
teuton
@KisTehen: ES??? Aki olvasni tud, az el tudja olvasni!!! Ami VOLT!!! Azt is, milyen ifjukommunista volt O1G, kik a szülei (mindkettö parttitkar) es majd 10 evig a Liberalis Internacionale alelnöke. Meg azt is, ki penzelte a tanulmanyait es palyakezdeset, ami nelkül ma egy videki zugügyved lenne...
KisTehen
@teuton: nem érted mi? :)

ami vádakat itt felsorolt, abban ő is benne volt nyakig ...
KisTehen
@teuton: nyugodtan kicserélhette volna orbán nevét a sajátjára ... és nem hazudott volna
verőce21
@teuton: Németországban, és ott Lipcse környékén ahol te laksz, nem fenyeget a cigánytenyésztés mint itt Magyarországon, ha 250 euró családi pótlékot adnánk gyerekenként...!
KisTehen
@verőce21: dehogynem ... csak ott mohamednek fogják hívni a gyerekeket, nem rafaelnak

HAHAHA
verőce21
@teuton: de majd a németek is meggondolják gyerekenként azt a 250 eurót, amikor elkezd a sok arab kisgyerek potyogni a fehérbőrű német lányokból...! :)
KisTehen
@verőce21: ugyan az lesz a németeknek is a problémájuk ... már most nyivákolnak, hogy nem akarják megtanulni a német nyelvet, nem dolgoznak, ...
Philip Marlowe
Magyar Péter egy "hulló csillag"...:)
Igaz soha nem volt csillag, de hull! Igaz, voltak olyan sötét birkák, akik azonnal csillagnak látták, (két hónapig)...de előbb vagy utóbb a legnagyobb sötétségbe is beköltözik egy kis fény...:DDDDDDDDDDDDDD
Géza
@Cherry: Azt teszed, amit a liberális-kommunista elveire szerint tenned kell. Tahóskodsz, acsarkodsz, személyeskedsz! Ezek vagytok ti.
verőce21
@KisTehen: persze, hogy ugyanaz lesz...! Nem dolgoznak csak szülnek...! Kiszülik a németeket Németországból...!
Ha a családi pótlékból olyan jól meg lehet majd élni..., aztán majd azt is "feltalálják", hogy ha örökbe adják az unokabátyjuknak, azért még 600 eurót kapnak gyerekenként...!

Aztán jön az otthon tanításuk, azért pedig 800 eurót kapnak majd gyerekenként...!
sokanvagyunk
Megértem hogy fáj azoknak az elkényelmesedett regnálóknak, hogy Magyar Péter új utat mutat egy csomó kiábrándult balos-jobbos-semelyikes választónak.
KisTehen
Magyar Péter Obán Viktornak képzeli magát ... de Orbán Viktor nem Magyar Péter.
kereső
@KisTehen: Orbán viktor meg Istennek. De Isten nem orbán viktor., és nem is akar az lenni.
sokanvagyunk
@Maccska: Igen. Amikor még a Fidesz fiatal demokrata volt, tőle (be)vettem.
NKF
Petike csak egy süket f@sz! Persze diplomával!
sokanvagyunk
Az MSZP-ből kiszakadt a DK. A Jobbikból a Mi Hazánk. Most a Fideszből a Tisza-párt. A Fidesz összegyurcsányozta szinte az egész ellenzéket. Most Magyar összegyurcsányozta Orbánt.
Csak hogy könnyebb legyen a választás...
mekkelek
@KisTehen: Miért ki az az Orbán Viktor? Egy KISZ titkárból indult, liberális, demokrata, Soros ösztöndíjas, polgári, illiberális, nemzeti radikális, pedofil simogató, elvtelen, felelősséget semmiért nem vállaló, az EU legmagasabb inflációjának összehozó, Putyin és a kínai kommunista párt trójai falova az EU-ban és a NATO-ban. Most éppen Kínának árulja ki az országot - illetve azt ami Lölö, Tiborcz és a többiek után megmaradt még belőle - mert a forintot és a gazdaságot bedöntötte. Nem, nem hinném hogy Magyar Péter (vagy bárki más) Orbánnak képzelné magát vagy vágyna erre a ‘teljesítményre’.
mekkelek
@Maccska: Mi az a siker? Az ország és az EU adófizetők kirablása, EU bajnok infláció, Putyin és Kína csicskájának lenni egy kis pedofil simogatással… egy elvtelen, okos szar alak akinek csak a hatalom megtartása számít az ország, a társadalom nyomorba döntése árán is. Fantasztikus siker, pedofidesz forever!
teuton
@Maccska: Hat az nagyon sikeres lehet, aki Europa pariaja es az egyiranyu utcaban 26an mennek vele szembe... Meg olyannyira sikeres, hogy a jogallamisag megsertese miatt blokkoljak a penzeket es mar lassan 1 tucat kötelessegszegesi eljaras indult, valamint több, mint 1 tucat pert vesztett a "doktor minielnök" az EU-Birosagon... Azt meg meg sem kell emliteni, hogy kipicsaztak a Neppartbol es azota sem veszi be senki a partcsaladok köze...
percsi
MP miért nem fogadta még el a nyilvános vitát Dobrev Klárával a Partizán műsorában? Aki szemkilövetőzik, aki Dobrev Klárát lehülyézi, az pontosan az, aminek tűnik: hithű orbánista fideszes. A DK-tól félnek mint a tűztől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.