Több mint egy órája elérhetetlen a Facebook, ami gyakorlatilag példa nélküli a legnagyobb közösségi szolgáltatás történetében.

A leállás oka egyelőre ismeretlen. Annyi biztos, hogy Magyarországról körülbelül 21 óra óta nem töltődik be semmilyen Facebook szolgáltatás, így a like-gombok sem, ami további weboldalak sebességét, betöltődését is megakasztja.

A probléma világméretű lehet, erre lehet következtetni abból, hogy a népszerű szolgáltatások leállás-figyelői, pl. az isitdownrightnow.com vagy a downdetector.com oldal is elérhetetlen, annyian próbálják megtudni róluk, hogy mi történhetett a Facebookkal.

Néhány napon belül egyébként már másodszor van fennakadás a szolgáltatás körül, noha Mark Zuckerberg éppen a hétvégén tett látogatást az ENSZ-ben, ahol azért kampányolt, hogy a Facebook segítségével 2020-ig a Föld minden lakójához eljuthasson az internet.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Pont akkor húztam le a vécét. Lehet hozzá köze? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Az előbbit poénnak akartam írni, hogy egyen mindenkit az irigység, hogy nálam működik, oszt erre DE. Itt már gonoszkodni sem hagyják az embert :/
Gedeon74
Az internet nem állhat le. Abba a Vágási is beszállt.
pbalage
Nekem nincs is internetem. Ez okozhat gondot?
zöldszem
@pbalage: Nem, az semmi kép nem okozhatta!-:)) wifi???
Inkább ez:"Orbán bécsi rajongóival, Gyurcsány édesanyjával pózolt" a vírusölő felismerte a kétszeres vírustámadást, és kinyírta a "faszbukot"
rbela
Nálam még mindig akadozik, hogy ez a szolgáltató műve e, avagy facebook probléma, nem tudom. De nem jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.