20-30 év múlva teljesen hétköznapinak számíthat majd a 3D-ben nyomtatható étel, mások az otthon tenyésztett rovarokban vélik megtalálni a jövő házias fehérjeforrását, mert többek között ez az egyik legkevésbé környezetterhelő állattartás. Vajon az európai gasztronómia részévé válik-e a rovarfogyasztás? Ugyan a Föld elég lenne a rajta élők élelmezéséhez, de az élelmiszer probléma sokkal inkább a meglévő lehetőségek kiaknázatlansága, és az étel egyenlőtlen eloszlása, hiszen például a fejlett országokban rengeteg étel kerül a szemetesbe, miközben a világ másik felén milliók éheznek. Megszólított vendégeink: • Buday Péter mesterszakács • Forgács Attila gasztropszichológus, a Budapesti Corvinus Egyetem Pszichológiai és Pedagógia Központjának vezetője • Varga Judit, a Felelős Gasztrohősök vezetője VIDEÓ »

Forrás: hetek.blog.hu
Feltöltő: summr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.