A közel tíztonnás GBU-43B-t először vetették be élesben. Afganisztánban az ISIS-ra dobták le, Trump szerint sikeres volt a művelet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Igyekezni kellett, mert lejárt a szavatossága, és anyagi bukta a gyártónak, ha nem használja fel a kormány. Meg egy hatalmas gesztus az új főnöktől a fegyvergyártóknak, hogy ne kötekedjenek.
eugen4402
@Foxley: Nem szoktál trágárkodni... Minden Bombák Anyja nem lehet feslett erkölcsű, mert a tömegpusztítás teljes figyelmet igényel, és a GBU 43B ezek szerint a feladatára koncentrált...
3dwhite
@Tavryni őrnagy: Drop the gun - snacth
eugen4402
@Tavryni őrnagy: A Nagaszakira ledobott eszközt becézték fat man-nak, de az nukleáris elven gyilkolt. Ez a kövér fiúcska is fat man lesz, ha felnő..?
Ördögvadász
Pszichologiai nyomást próbálnak a térségre erõszakolni. Elsõsorban Kimnek és Iránnak üzennek. Egy egész hadi flottát sórakoztattak fel Kim ellen.
-Ha még egyszer rakétával próbálkozik Kim, akkor...

És mi lesz akkor?... kérdezem én naiv amatör?
Foxley
Nincs olyan repülő, ami ezt elviszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.