Kétnapos konferencián lesz szó arról, mi mindenben segíthet a technika a felhasználóknak.

Az emberiségre tör? Holnap már be se kell menni dolgozni? Csak a melósoknak van félnivalójuk? A boltban emberek szolgálnak majd ki, vagy robotok?

Most minden kiderül, amit az internetről tudni akartunk

Fotó és nyitókép: pixabay.com cco

Mikről is lesz szó? Mutatjuk:

Mobilfizetés váltja fel a készpénzt és a bankkártyát, de  hogyan? A PSD2 ad az ügyfélnek és fontos a bankoknak, de miért? Hogyan kezelik az állami cégek a fintechet? Hogyan használható jól a Big Data, vagyis a hatalmas adatbázis? A fintech jövője az adatbiztonságtól függ, mi lesz ezzel? Ha ismeri az Insurtech és az UX kifejezéseket, tudjuk, hol lesz október 17-18-án.

A kétnapos konferenciát a FinTechRadar.hu szervezi a Sugár Moziban, jegyeket ITT vehet.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Én pl. most arra lennék kíváncsi, miért döglött a facebook!?
Szeparepa2
Aha és aztán hogy váltja fel a mobilfizetés a kártyát és a kápét, amikor ARRA ALKALMAS OKOSTELEFONJA LEGALÁBB A LAKOSSÁG HARMADÁNAK NINCS???!!! 3-4 millió ember kap majd ajándékba okostelefont? Mert biztos nem fognak emiatt venni egyet ezután sem, ahogy eddig sem tették, egy részük mert nem igazán érdekli (nekem is egy ősi 10 éves Xperia van, amin bár netezni lehet úgy-ahogy, de a legújabb technológiákra nem alkalmas, de nincs és sosem volt igényem jobbra, én asztali pc-s vagyok, azt a pénzt a vasamra költöm el amit a sok zombi a csicskafonjára, telefon az telefonálásra kell, másra nem nagyon, fotózni sem szoktam stb), másrészt mert NINCS RÁ PÉNZÜK! Főleg arra sem, hogy a telefonon folyamatos online internet elérés legyen, mivel ugyebár a mobilfizetéshez ez sem árt, ha azt akarjuk hogy működjön... Szóval én elhiszem hogy USA-ban meg Japánban ez reális (bár a legfejlettebb országokban is a lakosság 15-20%-a, főleg az idősek, nem birtokol okostelefont)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél