Magyarországon, a válaszom az, hogy nincs ilyen hangulat... Az emberek döntő többsége ugyanis nagyjából Gyurcsányt és Vonát ismeri hírből, a többieket nem. Ezt a kettőt – joggal – zavartnak, illetőleg hazugnak tartja, érthető tehát, hogy a többiek nem indítanak meg bennük vallomásszerűen kitörni vágyó politikai vallomásokat. Mondhatnánk úgy is, hogy Kárpát-medencei disznótorokon nem jár körbe a suttogó hír, hogy a Szél-kormány majd gondot visel-e majd a böllérekre, és abszolút nem érdekel senkit, hogy Ungár Péter készül-e a nyárra, és ha igen, vesz-e végre saját sátrat, hogy legyen hova bújnia csillapíthatatlan kangörccsel a gatyájában. Az ellenzéki felvetések csak és kizárólag ötezer értelmiségi fantáziájában sorskérdések, az ország hatalmas többsége konkrétan nagy ívben tesz arra, hogy a jeles értelmiségiek miről és mit ricsajoznak. Én tényleg azt gondolom, hogy Orbán Viktoron kívül, akit ebben az országban sokan tisztelnek, sokan utálnak, de valamit azért mindannyian...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
888.hu...úúúúúú...Szentesi Zöldi László szerkesztő-riporterként és újságíróként dolgozott a Magyar Televízióban (1993-tól a Panorámánál), a Duna Televízióban, a Magyar Nemzetnél és a Magyar Hírlapnál. Jelenleg -- a lap impresszuma szerint -- a Magyar Demokrata főmunkatársa.

Van felesleges kérdés őnyalogánysága és csicskasága felől? Hihihihihi...hahahahahaha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.