Luca a választás után írt egy hosszú FB-bejegyzést, hogy szerinte miért nehéz egy fiatalnak érvényesülni Magyarországon, és miért gondolkodik azon, hogy elhagyja az országot. Luca nem egy ismert blogger vagy véleményvezér, de több mint 10 ezren osztották meg bejegyzését. Mint írtuk, Luca ezek után tahó beszólások és fenyegetések céltáblájává vált, feltételezhetően olyan kormánypárti szavazóktól, akik vele ellentétben azt gondolják, Magyarország a lehetőségek országa. És akik nem tudják elfogadni, ha valaki nem úgy látja a dolgokat, ahogy ők. A gyalázkodókhoz nemrég Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, a kormány egyik legfőbb szócsöve is csatlakozott. És akkor lássuk, mit üzen Lucának Havas Henrik friss FB-posztjában: 1967-ben, amikor érettségiztem, a mi német tagozatos osztályunkban a soroksári sváb gyerekek jóvoltából tudtuk, hogy Nyugat-Németországban, ha valamilyen okirattal bizonyítani tudjuk német származásunkat, pár hét alatt megkapjuk az állampolgárságot. Az én...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Henrik, Henrik. Hol a jóistenben lett volna olyan jó dolgod, mint a magyar birkák között, akik mindent elnéztek neked. Hát persze, hogy most már nem kellesz. Eljárt feletted az idő. Valld be, ezzel egyenes arányban a józan eszed is. Az a kicsi is, ami egyáltalán volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.