Sorra kidőltek a Modulo elektromos buszok, lehet olyan vonal, ahol nagy buszhiány lesz, ráadásul az elektronikus jegyrendszert is felfüggesztették. Nem elég, hogy folyamatos sofőrhiánnyal küzd a fővárosi tömegközlekedés, az Ikarus Egyedi Kft. csődje miatt hamarosan leállhat a komplett elektromosbusz-flotta. Hatósági problémák miatt felfüggesztették az elektronikus jegyrendszer járműszerelési munkáit is. Információink szerint ma a 20 darabos Modulo elektromosbusz-flotta 60 százaléka, 12 busz nem tudott forgalomba állni üzemképtelenség miatt. Az arány a következő napokban csak növekszik, ugyanis az eleve könnyen hibásodó buszok gyártója, az Ikarus Egyedi ellen csődeljárás indult. Ami azt jelenti, hogy az elektromos buszok karbantartói se dolgoznak már

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
#je suis KovácsZoltán

azaz reménykedem benne, hogy a derék bajorok ezt tényleg átgondolták

A derék hopp-mestert - Kovács Zoltán kormányszóvivő, a Nemzetközi Kommunikációs Iroda vezetője - a királyiban faggatták a debreceni BMW beruházás kapcsán. Szóba került a szakképzett munkaerő rendelkezésre állásának kérdése is. Ami kapcsán kifejtette, hogy ő biztos benne, hogy a bajorok kellő körültekintéssel döntöttek és így remélhetőleg ezt a kérdést is megvizsgálták! =))
Mindeközben a derék index.hu számol be róla, hogy „Nem elég, hogy folyamatos sofőrhiánnyal küzd a fővárosi tömegközlekedés, az Ikarus Egyedi Kft. csődje miatt hamarosan leállhat a komplett elektromosbusz-flotta.”. Tegnap „a 20 darabos Modulo elektromosbusz-flotta 60 százaléka, 12 busz nem tudott forgalomba állni üzemképtelenség miatt.”!
A szakértők szerint „Mint a BKV-tól megtudtuk, a konstrukció alapegységei alapvetően jók, csak a magyar gyár az összeépítésnél nem végzett túl jó munkát”! =))
Qqberci
SzélesGabó a szokott szinten teljesít...
Qqberci
@RonaGyuri: Kié is az Ikarus márkanév? Ki pedálozott ezerrel, hogy bekerüljön az elektromos busz projektbe? Az EvoPro megcsinálta a Modulot, aztán mire kezdett termék lenni, megjelentek körülötte a hiénák...
RonaGyuri
@Qqberci: én úgy tudom, hogy a Ikarus Egyedi Kft. -hez neki semmi köze, sőt komoly jogi vitákban vannak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.