Az új autó vásárlás előtt állók döntését befolyásolják a költségek. Egy angliai felmérés szerint 5 éven belül eltűnik a költségkülönbség. Ettől a ponttól kezdve a magasabb ár már nem lesz akadály. A Deloitte nemzetközi pénzügyi tanácsadó cég szerint a tisztán elektromos hajtású gépkocsik 2024-re beérik a hagyományos benzines vagy dízel üzemű autók költséghatékonyságát.

Forrás: autosajto.hu
Feltöltő: wtib
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egy frászt érik be!!!
Az csak akkor lesz mikor az elektromos energia tárolásának a kérdése megoldódik, nert a jelenlegi kurva drága, nagyon környezetszennyező a gyártása, a megsemmisítése, és kurva nehéz, és a tankolási idő sincs közel se arányba, se a megtehető km száma !!!
Példaként az autóm egy 1300 benzinmotorral hajtott Ford Escort,a súlya 995 kg. és egy tank benzinnel simán megteszek 800 km az autópályán, az engedélyezett tempóban !!!
Amíg ebben lényeges változás nem lesz a tisztán elektromos hajtás nem lesz igazi vetélytársa a belsőégésű motoroknak !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.