Vasárnap este kerül adásba a 60 Minutes című műsor legújabb része az interjú a Bitcoin Pizza Guy néven elhíresült férfivel.

Megszólal a férfi, aki 23 milliárd forintért vett két pizzát

Az amerikai Laszlo Hanyecz arról lett nevezetes, hogy 2010-ben (amikor a BitCoin árfolyama a mostanihoz képest még igen alacsonyan mozgott) 10 000 Bitcoint ajánlott a Bitcoin Talk fórumán annak, aki küld neki két pizzát. Volt, aki kapott az alkalmon, a férfi pedig ezért cserébe elutalta neki a "jelentéktelen" összeget.

Aki kicsit is ismeri a kriptovaluta árfolyamának alakulását, az már az előző bekezdésnél felszisszenhetett. Jelenleg ugyanis 7900 dollárt, azaz 2,3 millió forintot ér 1 BTC – ami 10 000 Bitcoin esetében már 23 milliárd forint. Tulajdonképpen ennyit fizetett ki a két pizzáért.

A Bitcoin Pizza Guyként elhíresült férfit most először sikerült rávenni arra, hogy interjút adjon amit vasárnap a 60 Minutes című adásban láthat majd az amerikai közönség.

Forrás: hvg.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Gyere haza. Ennyi ésszel azonnal kormányszóvivővé vagy aállamtitkárrá nevez ki a Viktor. De lehet, hogy egyszerre lehetsz mindkettő. És még a Lölő pozíciója is megremeghet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.