Az építkezés miatt a következő néhány hónapban különös körültekintéssel kell megközelíteni a 2-es terminált. Új körforgalmat építenek a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálja előtt, a 4-es főút és a terminál között. Az úgynevezett turbókörforgalom kétsávos lesz, így a 2-es terminál növekvő utasforgalmát és az új Cargo City légiáru-szállító központ igényeit is ki tudja majd szolgálni.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért ebben van valami

Turbókörforgalom épül a ferihegyi repülőtérnél

A 4. sz. főút és a repülőtér 2. Terminálja között, az Aeropark közvetlen szomszédságában épül az új körforgalom. A munkálatok összesen 1 milliárd forintba (kb. 3 millió euróba) kerülnek, aminek a 85 %-át utólagos támogatással téríti az Európai Unió.
Nos a dolog kapcsán meg kell jegyezzem, hogy
ami az EU részét illeti ösmervén a megszokott szereplők szokásait, biztosak lehetünk benne, hogy már a számlakiküldésre sem kerül sot,
ami pedig a körforgalmat, pontosabban a dupla körforgalmat illeti biztosak lehetünk benne, hogy – ahogy arra az M0-ás ÉNy-i végén eklatáns példa van – hosszas próbálkozások után újabb milliárd(ok)ért spéci lámparendszer kerül oda is
ami a címben említett turbó jelzőt illeti az természetesen a családi&baráti zsebekben eltüntetett pénzek volumenére és sebességére vonatkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.