Olcsóbb, mint a Puskás Aréna, és a költségek a tervhez képest csak tizedével nőttek. Átadták a forgalomnak csütörtökön Németországban a Mosel folyó felett 160 méteres magasságban átvezető hidat, ezzel befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítő vállalkozása – írta az MTI.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha százat nem is de jó-néhányat igen

A derék hirado.hu hülyeségversenyt indított

Naná, hogy a derék MTI inspirációjára „Elkészült Európa legnagyobb hídja … Átadták a forgalomnak csütörtökön Németországban a Mosel folyó felett 160 méteres magasságban átvezető hidat, ezzel befejeződött Európa legnagyobb szabású hídépítő vállalkozása.”
Mások szerint:
„Elkészült Európa második legmagasabb hídja”
még a derék index.hu is belelkesedett: „A forgalom megindításával befejeződött Európa legnagyobb hídépítése”
Nos a dolog úgy áll, hogy ami a magasságot illeti még otthon is csak a második, Európában még számos - pl. az Európa híd is, hogy az aprócska Millau-i völgyhídról ne is tegyünk említésr - nála magasabb van. Még az un. közúti-híd kategóriájában is.
Azt nem tudom, hogy mitől is lenne Európa legnagyobb hídépítő vállalkozása, de azt igen, hogy „€483 million” –ba kóstált (a kapcsolódó beruházásokkal együtt) és majd 10%-al többe, mint az eredeti tervek szánták.
Mindeközben nagyjából ennyi idő alatt nekünk ennél lényegesen többért egy stadiont rittyenteni, amiben még egy atlétikai VB-t sem lehet megcsinálni, úgy hogy a negyedéért sem szándékoztak kompletten! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.