Az üvegtető és a rengeteg fény teszi otthonossá ezt a remek színű Hondát. Teljesen egyértelmű, de most mégis érdemes megemlíteni, hogy a különböző autókat érdemes különböző szemmel nézni. Teljesen mást vár el járművétől az, aki Nissan GT-R-t, Dacia Logant, vagy akár Honda Civicet vagy Honda Jazzt vesz. Előbbi egy méregdrága sportkocsi, így az ereje, a futóműve és a kormányozhatósága számít; utóbbinál az, hogy olcsó, és mégis van, nagy és működik. A Civicnél ugyancsak fontos lenne a menetdinamika, ám a Honda Jazznél már nem.

Forrás: autolabor.hu
Feltöltő: habibi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rainfalls
Formás kis autó, jól sikerült teszt. Milyen lehet az automata váltója??
BarbieAuto
Úgy tudom az ilyen kisebb autóknál nem túl szerencsés. Köze nincs pl. egy Bmw automatájához...de ezt szerintem mindenki tudja..
giornalista
én Honda Accordot vezettem automatával, azzal nem volt baj... de ilyen kis motorhoz tényleg nehéz lehet működő, gyors automatát tenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.