Plusz patakokban fog folyni a vér az alelnök szerint, de ők azon vannak, hogy ne így legyen.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@vinetu85: Egy biztos. A Viktor tolta Vona szekerét. Hogy megy -e a mutyizás a háttérben, vagy csak simán elárulta a Viktort nem igen lehet tudni...
Ha elárulhatta tehette az MSZP nyomására, vagy saját ötletből.
Ha titokban beszéltek össze a Fidesszel az lehet a Viktor érdeme, de Vona magától is akarat tűz közelben lenni.
Olyanokra gondolsz összefogás címén mint mondjuk Budaházy? Jah, vele össze is fogtak.. Vagy milyen erők? Mondjuk egy félkatonai szervezet? jaj, olyanjuk is van.. Szal, nem értem milyen szervezetre gondolhattál...
Hacsak nem a MOSSAD -ra...
vinetu85
@Zsoel:
- Teljesen igazad van, vannak rendes, tisztességes kisebbségiek is, magam is ismerek ilyeneket. Sajnos nem túl sokat. Gondolom, hogy a cikk nem erről a kisebbik hányadban lévő roma emberekről beszél. Nekem sem ez ugrik be a címről és gondolom másnak sem.
- Az is igaz, hogy sok Fideszes titokban szimpatizál a jobbikkal, (sőt Mszp-s is), de a program kidolgozása a Jobbikban már legalább másfél két éve folyik (ha nem több) független és "nemzetbarát" szakemberekkel.
Ez azt jelenti, hogy olyan emberekkel akik az országunk felé vállalják az elkötelezettséget és nem a külföldiekkel szemben.
Azok az embereknek akik Fideszesek vagy Mszp-sek csak a nemzetbarát program ismeretében nyerte el a Jobbik a szimpátiáját.
Átgondolták ezek az emberek azt, hogy a Jobbik valóban az országunknak és a népünknek a javára, felemelkedésére dolgozták ki a programjukat.
Amikor elkezdődött a program kidolgozása akkor a Jobbik kifejezetten FÜGGETLEN szakembereket keresett.
Ezért hamis a cikkben megjelenő állítás, hogy a fidesz szakemberei. Akik ezt a programot kidolgozták sosem voltak a fidesz szakemberei, függetlenül attól, hogy jelenleg nagyon sok Fideszes szimpatizál velünk.
gondolkodo
@csutak: ...és az őszinteségét számon fogod tőlük kérni, ha nem csinálnak véres forradalmat (Michl) vagy az utak mentét nem szegélyezik akasztófák?

@Zsoel: A "tekintélyesebb fideszes párttag" jellemző példája Fodor, aki Orbán Viktor sleppjébe tartozott, majd az "ellenséges" párt elnöke lett, most az MDF segítségével akar a húsos fazék mellé kerülni újabb 4 évre. Látod, ezért nem hívom őket "szélkakas"-nak, mert az tisztességgel csak jobbra vagy balra tud fordulni, harmadik irány nincs számára!
Ne mondj olyat, hogy más pártbéli is ezt csinálja, mert egy embernek sem szabad tisztességtelennek lennie, mert más is az!
profon
Úgy látom ,hogy ezek az emberek olyanok mint a szemellenzős lovak! Csak igen kis részét látják a világnak, de mégis ők akarják megmondani hogyan gondolkodj és hogyan éld az életed ! Nem akarok sem politikai sem szellemi diktatúrát ! Nekem ne riogassanak itt senkit lámpavassal ! Ha bűnös valaki ítélje el a bíróság és börtönbe vele. Ez nem számítógépes játék ,hogy majd a következő életedben másképp csinálod ! Itt csak egy esély van, most kell jól csinálni.
Don Quijote
Meg sem lepődöm az ilyen kijelentésen amikor a Vona a köztörvényes Szkinhed Bandival jár-kel mindenhol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.