A hivatalos Izrael semmiről nem akar tudni, pedig a jeruzsálemi lapok a külföldi sajtó értesülései nyomán arról cikkeznek, hogy maga Netanjahu miniszterelnök adott parancsot egy magas rangú Hamász-vezető meggyilkolására.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: Csubaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@Csubaka: Veled ellentétben én merek közölni magamról dolgokat.
Gyorsan szoktam dönteni, ezt is vállalkozóként szoktam meg.
De mint kamionsofőrnek is jó, ha gyorsan tudok dönteni, mert nem van időm konzíliumra:)

Miért járnék műköröm építőhöz?
Mivel adtam okot arra, hogy ilyen ökörségeket kérdezz tőlem?
Csubaka
Veled ellentétben én merek közölni magamról dolgokat.

Veled ellentétben én tényleg közöltem. Attól, hogy egyszer Szeged, Rúzsa, aztán Orosháza vagy Pécs, Komló majd Szeged nem hiszem, hogy bárki többet tudna rólad mint rólam. Egyébként meg mi értelme van? Azon kívül, hogy itt a propelleren (kisbetűvel) néha összefutunk, nem hiszem, hogy átlag állampolgárként többet kellene tudnod rólam. Persze kivétel, ha a "csutak" (KISBETŰVEL) nem egy folyamatosan utazó ügynököt (mert kamionosként úgy tudom táppénzen vagy - vagy lemaradtam valamiről?) esetleg egy készenléti rendőrt, vagy egy fitneszedzőt takar. Számomra nincs is jelentősége. Majd egyszer, talán ha valahol összefutnánk egy sörre, talán. De itt csak a gondolataid, az érveid, a viszonyulásod és a megnyilvánulásaid számítanak. Azok viszont akkor is, ha majd egyszer tényleg találkozunk. Ez most a virtuális valóság.
csutak
@Csubaka: Jim Beam + vörösbor 1/1 arányban, egymás után:)

Kis pontosítás:
Ruzsa régen volt!
1960 óta Szeged, kis kitárővel.
Csubaka
@csutak

Talán tény -

"Fogalmam sincs, ki áll az ügy mögött. Attól tartok, hogy hatalmas erők" - nyilatkozta az egyik férfi, akinek okmányaival visszaéltek.

Erősödik a nemzetközi felháborodás a Hamasz egyik vezetője, Mahmud al-Mabhouh január 20-i dubai meggyilkolása miatt. A kivégző brigád tizenegy tagja angol, ír, francia, német valós személyek hamis útlevelével érkezett az Egyesült Arab Emirátusok területére. A dubai rendőrfőkapitány a bűncselekményt egyértelműen az izraeli titkosszolgálathoz köti, és a Moszad vezetőjének azonnali lemondását követeli.

Londonban a külügyminisztériumba kérették az izraeli nagykövetet, Gordon Brown teljes kivizsgálást követelt, de hasonlóan lépett fel a francia és az ír kormány is. A németek egyelőre óvatosabbak. Az Interpol a tizenegy elkövető ellen nemzetközi elfogatóparancsot adott ki.

csutak
@Csubaka: Nem tény!
Tény az ami egyértelműen bizonyított!
Az hogy az arabok és más ugrál az tény!
Mi van, ha az arabok a Zsidók farkát verik a csalánba?
Tessék valódi tényeket előkapni!
Csubaka
Tovább fejtegetve a történteket a hírek szerint

"Az ügynek az ad különös hangsúlyt, hogy a gyilkosok ezúttal valós, külföldi vagy kettős állampolgárok okmányait használták. Az útlevelek eredeti tulajdonosai közül hét Izraelben él, de külföldön született. Jó ideje sehova sem utaztak, most pedig reszkethetnek, mi lesz további sorsuk."

Erről pedig a MÁV ellen indított holokauszt per állítólagos felpereseinek az esete jut eszembe akik közül néhányan nem is tudtak a nevük felhasználásáról, akik tudtak azok közül is sokan csak annyit, hogy telefonon valaki érdeklődött náluk. Érdekes azonosság....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.