Évértékelőnek is beleillik majd Bajnai Gordon ma koradélutáni napirend előtti felszólalása az Országgyűlésben, ugyanis tizenegy éves hagyományt megszakítva a regnáló kormány feje nem tartott ilyet, azzal az indokkal, hogy nem tud előremutató, tervekről beszámoló beszédet tartani.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@mandiner: Fújjátok ezt a Hajdu-Bétet, mint olasz a pitét. Lenne tárgyi tudásotok, vennétek fáradtságot, hogy utána nézzetek milyen szerepe volt, nem írnátok ilyeneket. Még csak tulajdonos sem volt. Nézzétek vissza azt a Magyar Nemzetet, amikor 7 pontban sorolta az újság, hogy mivel vádolták meg igaztalanul. Igaz, erre a bíróság kötelezte az újságot, nem önszántukból tették.
inkvi
@vukkocska: Igazad van; de nincs liba!
vukkocska
@inkvi: én tegnap is láttam a piacon. Csak félek tőlük, mert csípnek. Egyszer egy budai villába mentem (volna) be, és négy liba volt az udvaron. Jöttek felém, én pedig megfutamodtam. :) Szerintem kutya helyett tartották őket.
inkvi
@vukkocska: Csak a buta libáktól kell menekülni! :)
vukkocska
@inkvi: rossz lehet Neked, ha van ilyen a környezetedben. :):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.