A Fidesz frakcióigazgatója szerint Bajnai Gordon az adóelkerülési ügyében hiteles rendőrségi dokumentumokkal vitatkozik. Répássy Róbert csütörtökön bemutatott egy dokumentumot egy ciprusi rendőrségi jegyzőkönyvből, amelyben a Limassoli Regionális Adó Hivatal vezető adóbiztosa azt vallotta, hogy az érintett cég egyáltalán nem nyújtott be adóbevallást.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

igazmondó
A libatolvaj mindent megtehet. Most jelenleg még hatalomban van. Sokan remélik hogy egyszer mindenért megfizet.
A moderátornak üzenem hogy gondolja meg a tetteit.Mármint hogy kitöröl vagy nem, a lelkiismeretére van bízva, de talán egyszer ráébred a valóságra.
luciferi
@igazmondó: rossz napod van. Vagy az összes ilyen?:) Az viszont car lehet.
batukán
A Fidesz eljátszotta már ezt a kisded játékát az előző választásoknál is. Mindenkit meghurcolnak feljelentenek, hagy legyenek azzal elfoglalva, lehetőleg egy politikust többen, ne legyen energiája sem ideje a választási dőszakban. Olcsó játék hülye gyerekeknek. Tehetik ezt azért, mert a feljelentőket az ügyészség rágalmazásért nem fogja elítélni. Ezért a nagy hősködés. Túl sok időre választják meg őket a pulpitúsra, hamarabb kellene ladarálni onnan azt a szégyentelen bagázst.
csutak
Engem nem is olyan régen már felingerelt az ellenzék gyáva, hitvány semmirekellő aljas vezére. Ennek megoldását leírtam egy novellámban, kint van a neten. Én ez úton tudom leküzdeni a bennem felgyülemlett indulatokat.
Addig provokálják a becsületes többséget, amíg valaki tényleg agyonlövi ezt a szemetet!
Dr.luigilongo60
Ha már adóelkerülésről beszélünk, akár a fél országot börtönbe lehetne csukni, csak valakik szemében ez hőstett a csúnya kizsákmányoló kormánnyal szemben.
Abban is biztos vagyok, hogy a dakota idején majd az eddig csalók hanyatt-homlok rohannak az Apeh-hez befizetni.
inkvi
Nem tudom miért bántják állandóan a Bajnait? Elég a maga baja (Ferenc)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.