Az ország valamennyi választókerületében összegyűjtötte a megfelelő számú ajánlószelvényt a Jobbik képviselő-jelöltje. A radikális párt közleményében leszögezi: céljuk a lopakodó nagykoalíció megakadályozása és egy tisztán nemzeti kormány megalakítása.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenei
...és szerinted szellemileg a nyugdíjasok képesek minden összefüggést látni ahhoz hogy választani hitelt érdemlőleg tudjanak?
zenei
..én nem így látom!!! ...ezt az mszp mindig meg fogja lovagolni!
zenei
...és ettől aljas ez a semmihez nem értő dagadt kisspétereket és szekereseket ,...stb eltartó, sőt kitartó mutyi banda!
zenei
..kedves kevijeni!!! most kapaszkodj meg! 3 év van vissza a nyugdíjas koromig. De tudod, le merem írni, hogy ez a korosztály már semmit nem lát tisztán, tisztelet a nagy kivételeknek!!!...erre hajt ez az igazán " demokratikus " gyülevészet! csak a rablás, a hatalom, és a saját zsebük! nagyon közel vagyok már ehhez a küszöbhöz és tudod nem is sajna..., megköszönöm az életnek a sírásaimat és a nevetéseimet, mert mindkettőből volt elég! de hogy ezt a " béna " korosztályt így meg lehet vezetni egy állítólagos " nagyon demokratikus " senkiknek: ez maga a gyalázat!!!
szaboria
@zenei: Majd kivncsi leszek mikor ténylegesen nyögdijas leszel akkor, hogy fogod élteni a jobbikot. Három évután már nem leszünk számára érdekesek a saját vállakozását fogja az egekbe emelni.Mert ha nem is lesz kormányzati párt bejutni befog a parlamentbe és ez a célja, hogy Ö is jobban gyarapodhasson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.