Az ország valamennyi választókerületében összegyűjtötte a megfelelő számú ajánlószelvényt a Jobbik képviselő-jelöltje. A radikális párt közleményében leszögezi: céljuk a lopakodó nagykoalíció megakadályozása és egy tisztán nemzeti kormány megalakítása.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
Jo, ez nem ujdonsag, eddig is varhato volt. A Jobbik gyorsasagban, a Fidesz pedig mennyisegben akar elso lenni kopogtatocedulak teren.
inkvi
Az MSZP + megnyeri a választást! Ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!
inkvi
@profon: Ha mi leszünk hatalmon, akkor Ejró lesz rögtön! Ne vásárolj!
bigyibogyo
@profon: Relax, utolsó pillanatban adja le minden párt a cédulákat. jobbik viszont okosan kihasználja ezt marketingre.
Marketingből messze jobbak az összes többi pártnál.
profon
@bigyibogyo: Hát engem nem győztek meg ! Még kéretem magam egy kicsit azután az MMP-re szavazok !:)
bigyibogyo
@Zsoel: viccel
magyar munkás párt tippre :)
profon
@bigyibogyo: Az MMP "Minden Magyarok Pártja" Erősen csodálkozom hogy nem hallottatok róla ! :)
profon
@Kakastoll: Pedig van és itt alakult a Propelleren ! Jelenleg 18 tagunk van és kétharmados győzelemre törekszünk ! :)) Sajnos a miniszteri helyek elfogytak ,de talán államtitkári beosztásra még lehet jelentkezni ! :)
Kakastoll
@profon: olyan, hogy minden magyarok pártja nem tud lenni....mert ebbe beleértődik az is aki csak bizonyos alkalmakkor magyar.
profon
Ez volt február 15.-én.
Bejelentem hogy a mai naptól megkezdi ténykedését a Minden Magyarok Pártja ! Nálunk Az MMP-ben nincsenek sem ideológiai, sem faji,sem társadalmi különbségek. MInket MMP-seket a haza szeretete tart össze ! Lehet ,hogy egyenként személyenként útáljuk egymást, de kítűzött célunkat Magyarország felemelkedését mindennél előbbre tartjuk ! Az MMP alapelve: dolgozz, tedd hasznossá magad,fizess adót, légy kíméletlen az országot visszahúzókkal szemben, de mindenben segítsd aki tolja a szekeret ! Ne szavazzatok be senki mást a parlamentbe ,mert csak szétzilálják az országot !Minden eddigi oldal józan gondolatait beépítjük programunkba, de nem vagyunk hajlandóak Magyarországot lejáratni a világ előtt . Jelenlegi párttagok száma 1. Sokasodjunk !!!
profon
Röpke 3 hét alatt 18-szorosára nőtt tagságunk ! Ezt űbereljék a többiek ! :))
Kakastoll
@profon: Na látod, már az elején el van cseszve. Mint írod "Lehet ,hogy egyenként személyenként útáljuk egymást" ...ugyanaz mint a mostani pártoké. Egymás megfojtanák egy kanál vízben de azért a jelszó a demokrácia.
...jó hogy kimaradtam belőle.....:)
profon
@Kakastoll: Pedig az oktatási rárca még kiadó ! :))
Kakastoll
@profon: A sok tanárverés miatt inkább nem.....:)
Kakastoll
@profon: ...de azért valamilyen kordonon kívüli szerepet vállalok. pl. bekibálóst....:)
zenei
VONA!!! = IGAZSÁG!!!

Végre ezt a senkiházi vörös rabló kormányt és a támogató gyülevész rabló pártjait , először az életünkben EL LEHET TAKARÍTANI!!!!

FÖL FÖL TI RABJAI A FÖLDNEK!
FÖL FÖL TE MAGYAR " PROLETÁR" !!!!!

VONA!!!
zenei
..tudtátok hogy kuncogó humorfelelös hajdani nagytudású miniszterünknek 14 autoszalonja van?..persze nem az ő nevén!! ilyenkor nevük sincs ugye!
CAO
@zenei: "VONA!!! = IGAZSÁG!!!"

Máris egy hajóban evezünk:)

profon
@CAO: Föl, föl te éhes proletár ???? :))
CAO
@profon: Kiéheztünk az igazságos elosztásra!
Mindenki azt kapja majd, ami jár neki. Hehe
profon
@CAO: Hát akkor én jól járok ,mert rohadt sokat melózok ! :)
kir
Én, mint a leendő MMP kormány kancelláriaminisztere, természetesen az MMP-re fogok szavazni.

A Jobbiknak meg ez egy jó pont, nem olyan gusztustalanok, mint a nagyok, hogy még azután is gyűjtik a szelvényeket, hogy a szükséges mennyiség többszöröse megvan.
zenei
minden MAGYAR EMBER KIRABLÓJÁT a börtönben akarunk látni!!!!

ENNYIRE EGYSZERŰ a JOBBIK PROGRAMJA!!!!
profon
@kir: Nem is tudom hogy mondjam,de elég kevesen vagyunk még és a tagdíjakból nem folyt be a remélt 210 ft. Ha találkozol pénzügyminiszterünkkel említsd meg neki a problémát !
luciferi
@profon: dolgozom a problémán! Nem győzöm titkosítani a svájci bankszámláimat! Kicsit lassan megy, de megoldom! Mindent az MMP-ért! Mi nem vagyunk korrupt szemét kizsákmányoló párt! És sose nem hazudunk!!:))
profon
@kevijeni: Ezt majd a kenyai, vagy a japán tanulmányuton megbeszéljük :))
kir
@profon: Vagy a makaóin. Szeretőt lehet vinni?
profon
@kir: Hozzál kettőt mert nekem elfogyott !! (anorexia) :)
kir
@profon: Rendben, de ez még egy tárcát jelent.
luciferi
@kir: van egy békebeli müanyag irattárcám! Az jó lesz??:)))
kir
@profon: @kevijeni: Nagyon jól tudjátok, hogy milyen a tárca nélküli miniszter. Na olyan nem akarok lenni, mert nem tudnám miben elrejteni a sok zsét.
profon
@kir: A te írógépeden van "zs" betű ? Elvtárs ! :)
kir
@profon: No, ezt a témát most inkább ejtsük, mert vannak itt a környéken olyanok, akiket zs betűs szavakkal fel lehet hergelni.
marlin
"Az ország valamennyi választókerületében összegyűjtötte a megfelelő számú ajánlószelvényt a Jobbik képviselő-jelöltje."
Hogy evvel mekkora örömet szereztek a zembereknek!! :))
zenei
VONA!!!!!!!!!!!!!!!! SZABAD MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GÁBOR VELED VAN A MAGYAR NÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON SOK ERŐT KÍVÁNUNK NEKED!!!! ......A TÖBBI PÁRT HIÉNÁIVAL SZEMBEN PEDIG SOHA NE CSÜGGEDJ!!!!!!!!! A NÉP VELED VAN!!!! EZ ADJON ERŐT NEKED!!!!!!!
zenei
..nézzétek meg ennek a pszichopatának a képét itt alul, a hozzászólás beküldése alatt!!!...nagyon elgondolkodtató!!! Jung dr azonnal tudta volna a terápiát hozzá,...sajnos a magyar 3 milliós nyugdíjas tábornak ehhez már fingja sincs! ...ezt szopjuk már ..., hanyadik évtizede is?
luciferi
@zenei: a csajra gondolsz? Sokan nem szeretik.
kir
@zenei: GÁBOR ITT NEM OLVASGAT!!!!!!!!!!!!!!!! ÍRJ NEKI ÍMÉLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vonagábor@turulközért.hu
zenei
..én egyébként, ahogy már jogosítványt sem lehet szerezni a vezetéshez x idő után, ugyan úgy letiltanám a szavazási lehetőséget x idő után! rögtön frissebb és értelmesebb lenne a szavazás az országunkban! miért csak a jogosítvány meg nem szerezhetőségének a feltétele az eltelt x év elmúlása? Itt ugye tudjuk, hogy ebben a korban már semmi nem úgy működik ahhoz, hogy jogsit lehessen szerezni! ..Miből gondoljuk úgy akkor, hogy szavazni képes ez az elmeszesedett agyi állományú 3 milliós , már jogosítvány megszerzésére sem alkalmas állomány! Ha a közutakról ki lehet őket tiltani egy bizonyos idő után, akkor a legkomolyabb döntésünkben négy évente, miért nem? Itt már frissek a közutakon betiltott agyak és meszesedések??? ...Gondolkodjatok el ezen!!!
kir
@zenei: Mi ez a hülyeség? Nincs felső korhatára a jogosítvány megszerzésének.
zenei
..és ez a szájbalökött rablóbanda ezekből a beszűkült és érelmeszesedett agyú nyugdíjasokból él már sok x ideje!!!! Nos hát ezért nincs nekünk egy normális és tisztességes kormányunk már lassan y éve!!!
zenei
...akkor kellően korlátozott agyú vagyok én is! bevállalom! Én úgy tudtam, hogy egy bizonyos kor után nem lehet már jogsit szerezni. Megváltoztak a törvények? nem tudtam! Régebben így volt!( Nekem nincs autóm...) Ettől függetlenül a leges legjobban butítható és meggyőzhető korosztály a nyugdíjasok hada. ...ki is használja az mszp rendesen minden választáson.
kir
@zenei: Nem lenne logikus. Amíg fizikailag és szellemileg képes rá, nem korlátozhatják benne.
zenei
...és szerinted szellemileg a nyugdíjasok képesek minden összefüggést látni ahhoz hogy választani hitelt érdemlőleg tudjanak?
zenei
..én nem így látom!!! ...ezt az mszp mindig meg fogja lovagolni!
zenei
...és ettől aljas ez a semmihez nem értő dagadt kisspétereket és szekereseket ,...stb eltartó, sőt kitartó mutyi banda!
zenei
..kedves kevijeni!!! most kapaszkodj meg! 3 év van vissza a nyugdíjas koromig. De tudod, le merem írni, hogy ez a korosztály már semmit nem lát tisztán, tisztelet a nagy kivételeknek!!!...erre hajt ez az igazán " demokratikus " gyülevészet! csak a rablás, a hatalom, és a saját zsebük! nagyon közel vagyok már ehhez a küszöbhöz és tudod nem is sajna..., megköszönöm az életnek a sírásaimat és a nevetéseimet, mert mindkettőből volt elég! de hogy ezt a " béna " korosztályt így meg lehet vezetni egy állítólagos " nagyon demokratikus " senkiknek: ez maga a gyalázat!!!
szaboria
@zenei: Majd kivncsi leszek mikor ténylegesen nyögdijas leszel akkor, hogy fogod élteni a jobbikot. Három évután már nem leszünk számára érdekesek a saját vállakozását fogja az egekbe emelni.Mert ha nem is lesz kormányzati párt bejutni befog a parlamentbe és ez a célja, hogy Ö is jobban gyarapodhasson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.