Már maga a tény, hogy egy miniszter magánnaplójában magyarázza bizonyítványát, jelzi a szerepzavart, amit Oszkó hivatalba lépésének kezdetétől tapasztalhattunk. Ahogy előbb a nyakkendő nélküli viselettel próbálkozott, csak lassan látva be, hogy korábbi, szakértői nimbuszától egy életre elbúcsúzhat, amiért engedett hiúsága csábításának és miniszternek állt e kormányba, harminchat évesen is akár.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ha a népnek nem osztottak,akkor az APEH miért lenne kivétel?
Amúgy sem a gyengén keresők közé tartoznak.
petmail13
Az APEH mindig a kiváltságosok közé tartoztak ők voltak a favoritok, bezzeg más közigazgatási szerv nagy ívben le van..... (pl ÁNTSZ)
lópicigáspár
És akkor a fináncokról ki szól? Ők is kimaradtak! :-)
Január
Nagyon izléstelen dolognak tartom, hogy az emberek egyrésze állja a válság miatti terheket, mások pedig tudomást sem vesznek a válságról és tartják a markukat. Nem kötelező az APEH - nál dolgozni, vagy Ők nem ennek az országnak a lakosai? Ja, hogy a törvényí biztosít számukra ezt-azt, erre én azt mondom rosszak azok a törvények, és a törvényeket is emberek csinálják, melyeket aktualizálni kéne. Igaz szerzett jogokról nagyon nehéz lemondani....
szaboria
@Január: Igazad van. Aki bárhol elvállal egy munkát azt kutya kötelessége elvégezni és nem külön jutatások fejében. Ez olyan mintha egy bérszámfejtő csak akkor csinálná meg a határidőre a bérszámfejtést ha ezért külön még plusz pénzt kapna.
csutak
@Január: Minden "kafeteria" jellegű kapott pénz nem más, mint megvesztegetés!
Amellett az adóba nem számít, (mintl a mi napidíjunk) így aztán mexokja, de a végén hiányolni fogja, ha megéli a 119 évben bekövetkező nyögdíjat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.