Az, hogy az MDF válhatott ennek a választási kampánynak a vesztesévé, nem volt törvényszerű, annak ellenére, hogy az SZDSZ-szel való együttműködés egyetlen pillanatig sem látszott sikeresnek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@gyulabors: Igen az MDF a liberális (magyar módi) irányvonalat képviseli. Az utóbbi 4 évben ráerősítettek az előző 4 év barátkozásaira. Az mszp mindvégig támogatta őket, hiszen az szdsz az mszp neoliberális, magyar ellenes szárnya volt, Gyurcsány vezényletével.
gyulabors
@inkvi: Az tény, hogy aki Budapesten nem indít listát elszáll. 2006-ban az SZDSZ így került be...
inkvi
@gyulabors: Lehet tévedek! A bekerülésről szólok! Az SZDSZ a farkán csóválta az MSZP-t (mint a mondás is mondá), ez lett ennek az óriási bukásnak az oka. Én úgy gondolom, hogy egy koallicíó nem úgy működik, hogy a kisebb fütyi mozgatja a nagyobbat! Ha nem tudnak egyszerre mozogni és elfogadni a méret-különbségeket az, akkor erre vezet. Sajnos ezt a gumi-cumit bevette az MSZP.
Most ott tartanak, hogy megcukrozták és az MDF-nek akarják "betolni". Sajnos annak a cuminak csak a színe változott: vörösről rózsaszínre. Nem lett édesebb a cukortól.
Már az MDF is visszakozik! Mi lesz itt? Ki tudja!
luciferi
@inkvi: igazad van! De ez csak véletlen lehet...:) Még ilyet, hogy egyetértsek Veled!:))
inkvi
@kevijeni: Kezd megjönni az eszed? Nem hiába tanítgatlak? :):):)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.