A Jobbikról írni lassan olyan, mint a TV2 műsorait elemezni - nekem kínos. Csak hát az van, hogy az MSZP padlón fekszik, így a választási harcvonal átkerült a Jobbik és a Fidesz közé. És mivel a Fidesz hétfőig nem kampányol, marad a Jobbik mint kampánykommunikációilag vizsgálható alakulat.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
@HÁTI: Nos, akárhogy csépeltük itt egymást, ez a stílus azért eddig itt nem volt divatba. Talán fáradj át az Index fórumaira, ott tárt karokkal várnak minden köcsögözőt. Szebb Jövőt neked is.
HÁTI
Ezt annak címeztem, aki azt mondja,hogy a jobbikosnak pofa be!De azthiszem ezt a nemezis nicket nem szólitottam meg!Már a nevéből kiszürődik a jekentéktelensége,számomra!Itt nem te szabod meg,hogy mit irok agyagedény!
inkvi
@HÁTI: A cikkre reagáltál! Igaz! Nem tudom miért olyan érzékenyek egyesek! A csuprom tele van, hogy a veszteség fényében egyesek mennyire érzékenyek lettek! :(
Nemezis
@HÁTI: Ha csak agyagedényezni, meg köcsögözni tudsz, nem sok szükség van itt rád. Ha tudsz tisztességesen, tartalmasan irni, akkor igen. Mert az hogy "köcsög" az nem érv, és csak lejáratod magadat, meg másokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.