A Jobbikról írni lassan olyan, mint a TV2 műsorait elemezni - nekem kínos. Csak hát az van, hogy az MSZP padlón fekszik, így a választási harcvonal átkerült a Jobbik és a Fidesz közé. És mivel a Fidesz hétfőig nem kampányol, marad a Jobbik mint kampánykommunikációilag vizsgálható alakulat.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
g1983
Inkább a Fidesznek és az MSZPnek pofa be. Elég volt az embereknek legalábbis nagyrészüknek abból, hogy a jelenlegi parlamenti pártok azon kivül hogy csődbe viszik az országot és mentik ami számukra menthető, nem csinálnak semmit.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Csak lassan a testtel! Én eddig sem fogtam be a számat, és ezután sem fogom.
Nem tudnak megfélemlíteni, mert már nincs mit vesztenem és nem tudnak megvesztegetni, mert nem vagyok megvesztegethető. Elveim vannak.

XD ......nem,nem, nincs az a pénz XD !!!!
luciferi
@Atomqkac: azt csak hiszed........amíg nincs a szatyorban.:)
Don Quijote
Én meg úszni nem tudok.............bár ha megfizetik.....:-)
Nemezis
Engem sem lehet megvesztegetni! De azért valaki már megpróbálhatná :)
Atomqkac azaz EbUraFakó
@kevijeni: hol az a szatyor? A Nokiás doboz már snassz...:)))
lbs
A Fidesznek, meg a MSZP-nek az a közös baja, hogy egyáltalán létezik a Jobbik.
Pedig azt a helyzetet amelynek a következménye a Jobbik megalakulása - gyakorlatilag a semmiből - ez a két párt, no meg a nyiltan magyarellenes szólamokat és minden devianciát felkaroló valamikori párt az SZDSZ tevékenysége hozta létre.
Az MSZP és az SZDSZ folyamatos hazudozásai, a permanens húsz éve folyó gyűlölethadjárat a nemzeti oldal ellen, a Fidesz távolságtartása az átlag fizikai munkát végző emberektől és úriaskodó retorikája kiváltotta a jogos ellenérzéseket és a valódi önszerveződést.

Gaudi Nagy feltörő talajvízhez hasonlította a pártot, szebben kifejezve: a búvópatak mindig felszínre tör!
A Fidesz folyamatosan kinyilvánított fanyalgása egyet kétségtelenül megmutat:
Tartanak a Jobbik erejétől, meg attól, hogy a szavazóbázisába túlnyomóan azok az emberek tartoznak akik a jövedelmüket nem áltevékenységekkel pl. politológia, szociológia, különféle áltudományok "szakértői" tevékenysége, hanem konkrét - a köz számára ténylegesen hasznos munkával fizikaival és szellemivel egyaránt keresik meg.
És rengeteg reálértelmiségi, mérnök orvos, tanár, stb. is a tartozik szimpatizánsai közé.

Adjon az isten szebb jövőt!
HÁTI
na aztán tud,hogy hogyan beszélsz mert ha a ta pofád lesz befogva akkor többet nem zabálsz vele köcsög
inkvi
@HÁTI: Csak egy szerény kérdés. Ezt kinek címezted?
Nemezis
@HÁTI: Nos, akárhogy csépeltük itt egymást, ez a stílus azért eddig itt nem volt divatba. Talán fáradj át az Index fórumaira, ott tárt karokkal várnak minden köcsögözőt. Szebb Jövőt neked is.
HÁTI
Ezt annak címeztem, aki azt mondja,hogy a jobbikosnak pofa be!De azthiszem ezt a nemezis nicket nem szólitottam meg!Már a nevéből kiszürődik a jekentéktelensége,számomra!Itt nem te szabod meg,hogy mit irok agyagedény!
inkvi
@HÁTI: A cikkre reagáltál! Igaz! Nem tudom miért olyan érzékenyek egyesek! A csuprom tele van, hogy a veszteség fényében egyesek mennyire érzékenyek lettek! :(
Nemezis
@HÁTI: Ha csak agyagedényezni, meg köcsögözni tudsz, nem sok szükség van itt rád. Ha tudsz tisztességesen, tartalmasan irni, akkor igen. Mert az hogy "köcsög" az nem érv, és csak lejáratod magadat, meg másokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.