Ismerősöm, aki ezt a fotót továbbküldte, fel van háborodva, hogy 2010-ben Magyarországon ilyen felirattal rohangálnak autók. Én nem vagyok felháborodva, inkább azon merengek, hogy miért tartja fontosnak az IAX-441-es rendszámú Sharan tulaja, hogy tudassa a tényt: az én kisebbségem példányai nem fordulnak elő az ő kocsijában.

Feltöltő: bigyibogyo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@lbs: Van rá magyarázat. Egészen a középkortól indul az ellenszenv. Akkor még talán volt is ok rá. Olvass kicsit, bőven rád fér!
lbs
@bigyibogyo: Te én olvastam erről (is) éppen eleget.

Szerintem annál jóval régebbi dolgok indíthatták. Most nem az ókori történésekre gondolok, mert ott is volt jópár esemény, hanem abból a tényből indulok ki, hogy Krisztus halára ítélésekor a farizeusok által felizgatott tömeg aPilátustól Krisztus vesztét követelte, megtetézve azzal, hogy még azt isd kiabálták, hogy: Az Ő vére rajtunk 's fiainkon!
Miután a középkori Európa hivatalos vallása a kereszténység lett, a szétszóródott izraelitákat, mint Krisztus gyilkosainak a leszármazottait aposztrofálták.

Ez lehet talán egy logikus magyarázat a történésekre.
Ehhez még hozzájött a kereskedelemben és a pénzforgalomban betöltött szerepük, stb.

Nem használ különben a megítélésüknek az sem, hogy pl. jelenleg a MÁV ZRt.-t mint az egykori M. kir. Államvasutak jogutódát akarják horribilis pénzekre perelni, illetve a peranyagot be is adták.
Az ilyen és hasonló akciók azokban országokban ahol történnek visszatetszést váltanak ki.
alfás
még egy izzig-vérig keresztény autó! LIC-761.
powermause
Látott már valaki komcsi mentes autót...pedig erre még szükség is lenne!A baloldal másból se áll csak zsidó védelemből,meg antifasizmusból.Ekkora erőkkel kéne védeni a saját munkásainkat,munkahelyeinket(már akinek még van).Mi a "rablóanyjáért" baloldal az ilyen.Sose fognak leszokni erről .Mér' ne írna az autójára amit akar!
bigyibogyo
@lbs: Az egy fülemüle per. Lépj nyugodtan tovább.
lbs
Hát igen... Bizonyos köröknek szellemileg ennyire telik...
Ha meg elkezdhetik aratni az általuk szélvetés után a művihart amit keltettek, akkor meg lépjünk tovább...
Minden esetre már az elején leírtam, hogy ez az egész csak egy ócska provokáció volt.
Csak az a felháborító, hogy ehhez felhasználták ősi jelképünket, az Árpád sávot.

Anális "színvonal" volt maga az ötlet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.