Nagykoalíciót kötött a Fidesz és az MSZP a Jobbik ellen? A Jobbik programjából lopkodnak a vetélytársak? Tényleg megnyerheti a Jobbik a választást? Az [origo] utánanézett, hogy mekkora ezeknek az állításoknak a valóságalapja. Az [origo] megnézte, megfelel-e a valóságnak Vona Gábor Jobbik-elnök március 15-i beszédének néhány keményebb kijelentése.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Hogy is van a támogatottsági arány %- ba. Van, akinek 2 millió kopogtatója van, és van olyan, aki 63% népszerűségnek örvend.

barikad.hu/node/49120
bigyibogyo
@benhur: Hazudott a Jobbik.
Nem csalt az LMP-s jelölt.
"Földi Áronnak a helyi vb által elutasított 130 ajánlószelvénye közül 124-et érvényesnek mondott ki a Pest M. Területi Választási Bizottság"

@magyarszív: Hát lehet hiányzik. Azt gondolom mindenki a saját sorsáért felelős. Nem más távoli vagy misztikus emberek teszik jobbá vagy rosszabbá az élteted , csak Te. Tanulni kell és dolgozni kell. Ennyi a titka.
Ha ez szívtelenség, akkor igen hiányzik.
bigyibogyo
@benhur: Nah elolvastam. Igen? Ott tartunk továbbra is, hogy sok aktivistája van a Jobbiknak és sok szavazója a Fidesznek. Te milyen más tanulságot szürtél le belőle?
luciferi
Ez a cím nagyon ravasz! Nem is tudta senki a választ, ahogy nézem a sorokat!:))
bigyibogyo
@kevijeni: :)
Nagyban függ a válasz, hoyg kitől kérdezed. Szerintem hazudott, benhur akkor sem ismerné be ha az élete múlna rajta :P

@magyarszív: Gondolkoztam közben egy picit. Nem élek hű de nagy luxusban, de rosszul sem. Amit igazán szeretnék az megvan. Ennyit az anyagiakról. De ezen túl is teljesen meg vagyok elégedve az életemmel. Tudom ez furcsa hungarisztánban, de többnyire teljesen jól érzem magam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.