Már csak huszonöt nap. Negyedszáz. Még huszonöt napig taszul az ország a nyomorba befele, még huszonöt napig gyömöszkölik enyves kezek nokiás dobozba, aztán jön a magyar feltámadás, nyomában pedig a létezés magyar minősége, visszaszerződik, és átadatik fullextrás csikóbőrös-zsinóros iPhone-os dobozban mindjárt, sőt, hogy még fergetegesebb legyen a poén: Alcsútdobozban (ezúton kérek elnézést Nyakó Istvántól és Sas Józseftől, hogy eleszem a kenyerüket vagy micsodájukat), és föloldódhatunk végre a helyi Nirvánában, minden nyugodt lesz, ismerős, puha, bársonyos, a pártok együtt ünnepelnek majd márctizenödikén, kéz a kézben, fejüket egymás kebelére hajtva, szerelmes szavakat suttogva, már csak huszonötöt kell aludni, féllábon is kibírjuk, csak nyugi, nyugi, megnyugszik a beteg.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@Zsoel: Nekem meg van Jókai eredeti nyelven irott összemüvei na azt kéne most elolvasni.Gyerkként még eltudtam és elég sokat meg is értettem .Mikor korházba mentem bevittem egy két kötetet és sajnos bekell vallanom nem tudtam elolvasni a nyelvezete miatt.
luciferi
@nyanya001: tudtam, de lelőttek!:))
Na és a tik??
szaboria
@kevijeni: Az meg az olban van vagy kint kapirgál.
nyanya001
@kevijeni: Azt Somogyban is tiknak hivják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.