Tegnap Tényőn egy férfi brutális módon végzett családjával. Nem volt fegyvere. Ezért örülök, hogy végre nem azt kezdték firtatni a vértócsák kerülgetése közben politikusok, rendőrök, hogy micsoda dolog, hogy valaki az otthonában tarthat fegyvert - mint ahogy azt a pécsi ámokfutó esetében tették. A mostani szörnyűség ékes példája annak, nincs szükség lőfegyverre ahhoz, hogy egy pszichésen beteg ember kiirtsa akár saját családját. Nem is az a lényeg, mivel tette. De azt árulja már el valaki, miért volt szükség az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet bezárására!

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Ha nem zárják be az OPNI-t, akkor ma már a fél parlament ott lenne!
Hagyóval az élen...
Zsoel
Sajnos őrültek mindig is voltak, mindig is lesznek, ezt nem lehet kivédeni sem OPNI-vel, sem pszichiáterrel, semmivel. Ha egyszer a saját családja sem vette észre a fickón, hogy nem normális, akkor ugyan mit tudott volna tenni az elmeorvos?
luciferi
@Zsoel: igen, amíg az OPNI működött, akkor is voltak ilyen esetek. Csak nem kaptak ekkora nyilvánosságot, most ez lett a média "slágere". Hátulról, okosan irányítva persze.:((
szaboria
@Zsoel: Na most rátapintottál a lényegre. Édesanyám 2 hónapig dolgozott ott ugynevezett képzésben mivel az elfekvőben is voltak problémás betegek ahol dolgozott és egyszer elmentem oda hát szerintem az tényleg felülmulta az elképzelésemet maga a lepusztult berendezések a máló vakolatok a börtönben jobb körülmények vannak mint ami ott volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.