Kisebb változások már idén is lehetnek, de az adórendszer alapvető módosítására csak jövőre van lehetőség Varga Mihály, a Fidesz alelnöke szerint. A politikus pártja elnökségi ülése után beszélt arról, hogy még nem lehet megmondani pontosan, milyen ütemezés szerint lehet módosítani az adókon.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
szaboria !

A fütyesz propagandája a saját programjukkal kapcsolatban kezd egy kicsit a kabaréra hasonlítani.Napról napra más embereik mást mondanak.Ha visszanéznénk csak az utóbbi fél év ígérgetéseit és azoknak ferdítéseit és cáfolatait, elég tarka a kép.
Kormányzásuk alatt is ilyen hektikusan fognak működni? Akkor jaj nekünk, mert a jövő nem hogy elkezdődik, hanem tervezhetetlenné válik teljesen.
Azért kiváncsi leszek a bölcs vezér arcára, mikor szembesítik majd nem oly rég tett ígéreteivel.
Remélem ezt megteszi majd keményen az ellenzék.
szaboria
@luigilongo60: GKI közleményét ma olvastam erre a hirekben Varga ép az ellenkezőjét állitja. Most is azt hajtogatják, hogy üres a kassza akkor miért kell ezért annyira harcolni?.
inkvi
@szaboria: Megeszed ezt a hírt? Nem adócsökkentés kell! Adóemelés a kiút! Én már erősen dolgozom a hyper-bruttósításon! Oszkó megadta nekem az észt!
Nemezis
Miért kell várni? Hónapok óta csak azt hallani a Fidesztől, hogy azonnali nagyarányu adócsökkentés lehet a kiut a válságból. Ja, ha esetleg ők lesznek kormányon, akkor mégsem olyan egyszerü? Könnyü más farkával verni a csalánt Viki. Most aztán ha nyertek, és nincs azonnali nagyarányu adócsökkentés, akkor te is csak egy senkiházi igérgetős politikus vagy, akinek semmi erkölcsi alapja sincs, hogy másokat hazugnak nevezzen. Szerintem mindenki vonuljon majd ki az országgyüllésről, ha Orbán beszél. Végül is ő is ezt tette, igy ezt Ő is megérti majd.
szaboria
@inkvi: Mivel 20 évet foglalkoztam béggadélkodással ne csak azt vegyétek le, hogy bérelszámoló, aki ezen a területen dolgozott annak mással is kellet foglalkoni nem beszélve ha kapcsolt volt a munkaköre a munkaüggyel.Amikor 1988-ban bevezették a munkabér utáni adózást Vámosi Nagy Szabolcs és Kupa MIhály már akkor azt magyarázták mennyire kell az adóbevétel az államnak mert eddig a felvett hiteleknek csak a kamatait tudták törleszteni . Mivel már nyugdijas vagy irtad valahol ne a hyper brutositáson gondolkoz.
szaboria
@Nemezis: A második mondatodban meg is adtad a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.