Szolgálati közlemény. A téma súlyossága és a gyűlöletkeltés megakadályozása miatt szerkesztőségünk úgy döntött, korlátozza a hozzászólásokat a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylettel kapcsolatos írásainknál. Az Index szerkesztősége úgy döntött, hogy a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylettel kapcsolatos cikkeknél letiltjuk a kommentelési lehetőséget a közösségi oldalainkon, tekintettel a téma súlyosságára. Szerkesztőségünk etikai kódexe és szerkesztési alapelveink egyértelműek: semmilyen gyűlölködésnek nem adunk teret, felületet. A tiltással igyekszünk elejét venni a gyűlöletcunaminak és azoknak a hozzászólásoknak, amelyek más oldalaknál – például a Telex és a 444 posztjai alatt – már felütötték a fejüket. Bízunk benne, hogy más szerkesztőségek is követik példánkat.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ami azt illeti ezen sem csodálkozom

A derék index.hu már lépezt is pedig a derék Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője még ki sem fejtette elvárásait

Alig pár órát azt követően, hogy Matyinkó, alias Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az Inforádiónak adott interjújában. - a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni támadás tanulságaként - arról beszélt, hogy: „Át kell gondolni, hogy jogilag hogyan lehetne jobban szankcionálni a gyűlöletkeltő kommentelést”! A derék portál már lépett is: Szolgálati közlemény-z adtak ki, rögzítve: „A téma súlyossága és a gyűlöletkeltés megakadályozása miatt szerkesztőségünk úgy döntött, korlátozza a hozzászólásokat a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylettel kapcsolatos írásainknál.”! =))
A nap kérdése: „gyűlöletkeltés”-nek számít-e, ha körberöhögöm Orbánékat az ádáz igyekezetükért ahogy megpróbálják kampány célokra hasznosítani az ügyet? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.