Vona Gábor egy hangfelvételen elmondja, hogyan rongálta meg a parkoló autókat, miközben hazafelé tartott.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: tnezo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tnezo
Úgy tűnik, hogy a kampány végén sorra erőkelnük a leleplező felvételek. Minden oldalról.
bigyibogyo
A kis genyó :)
Erre emlékszem, nagy divat volt akkoriban. A rendőrökre is emlékszem, minden iskolát körbejártak...
Hanem, milyen nevelést kapatott? Liberálist biztos nem...
Én azt kaptam, de nem is tördeltem
tnezo
Úgy tűnik, hogy Vona egy kisstílű, piti alak. Ezt mondjuk eddig is lehetett sejteni.
barew7
Csak gratulálni tudok az idióta Magyar Hirlap firkászának, aki egy 10 éves gyerek csinytevésével akar a Jobbik alá rakni!!!
SZÁNALMAS!!!!!!!!
tnezo
@barew7: Persze a Kubatov hangfelvétel meghallgatásakor meg pezsgőt bontottál, ugye? Ha meg Vonáról valami kiderül, akkor nem a Vona a szemétláda, hanem az aki nyilvánosságra hozza. Én mondjuk nem örülnék, ha Vona letörné az autóm márkajelzését! ;)
barew7
@tnezo: Nem szoktam reagálni a személyeskedő kommentekre, de most megteszem. Kérdezem: egy felnőtt, intelligens ember hogy tud összehasonlítani egy 10 éves gyerek által húsz éve elkövetett rosszalkodást egy kemény választási manipulációval???
bigyibogyo
@barew7: Hány éves a Vona? Ha jól emlékszem akkor jöttek a rendőrök mikor már nyugati autókról is tördelték, sőt, főleg azokról. '92 körül lehetett.
14-15 éves lehetett.
Na, mintha olyat hallanék onnan szélsőjobbról, hogy lejjebb kellene vinni a büntethetőségi korhatárt. Biztos indokolják is. Mivel indokolják?
Csak mert azokban az autókban amikben kárt tettek többnyire egy teljes család ölte bele mindenét.... Elég nagy károkat okoztak...
tnezo
@bigyibogyo: Vona Gábor (szül. Zázrivecz Gábor, Gyöngyös, 1978. augusztus 20.) történész, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke és a 2010-es országgyűlési választáson a párt miniszterelnök-jelöltje, valamint a feloszlatott Magyar Gárda Egyesület volt elnöke. Képesítését tekintve történelemtanár.
tnezo
@barew7: Vona ismeri be a hangfelvételen, hogy rendőrségi ügy volt belőle. A Jobbik állandóan a cigánybűnözésről ordít, és ha egy cigány letöri egy merci jelét, akkor annak a jobbik legszívesebben levágná a kezét. Miért kéne kivételt tenni Vonával?
barew7
Még: Nem bontottam pezsgőt, mert a politikai pártok nem footballcsapatok! Én pedig nem szurkoló vagyok ! Az azonban igen elkeserítő, hogy mind a Fideszről, mind az MSZP-ről, két olyan pártról amelyek húsz éve a Magyar Parlament részei, becsületes politizáláshoz nem méltó ügyek kerültek napvilágra!
csikknorisz
@barew7: Majd a vegen meg kideritik azt is fideszek, csecsemokoraban meztelen fotokat keszitettek rola:) Tudtam, hogy lesz valami reakcio a kubatovos botranyra, de ilyen pitianer hulyesegre meg en sem szamitottam:)
csikknorisz
Nem szoktam Magyar Hirlapot olvasni, de most, hogy beleneztem... Basszus, es meg a Kurucrol mondjak egyesek, hogy uszito:)
tnezo
@barew7: Azért a Jobbikról is előkerült jópár, a becsületes politizáláshoz nem méltó ügy. Így akarnak kezdeni a parlamentben?
Nemezis
Elsüllyednék szégyenemben, ha egy parlamenti választás kampányfinisében, Egy ismert lappan azzal jönnék elő, hogy mit tett a rivális párt elnoke 4. osztályos korában. Mindezzel megpróbálja eltussolni, amit saját pártigazgatóla mond felnőtt fellejel. Bizony bevallom, hogy 11 évesen én is borogattam kukákat hazafelé menet. Akkor most bünöző vagyok?

@bigyibogyo: tegnap, 22:44 Süket vagy? azt mondta negyedikes volt. Akkor szerinted hány éves lehetett. Ugye azt még te sem gondolod, hogy Vonavagy négyszer bukott. Már megint ferditesz, igaz? Állandóan ezt teszed. Nincs egy normális hozzászólásod, mert csak fröcsögni, hazudni tudsz.
@tnezo: Sajnos amikor cigánybünözésről beszélünk, akkor nem autól jelnényeinek tördeléséről van szó. Vagy ha igen adj már linket légyszives. Itt inkább rablógyilkosságokról, emberölésekről van szó. De ez téged ne zavarjon. Az fontosabb, hogy mit tett, a 11 éves Vona Gábor. Sározzátok csak, annál népszerübb lesz.
szaboria
@Nemezis: Mivan akkor ha már középsulis volt nem mondta ki a korát de szertett balhézni halani a felvételen. Álltalános iskolában ugytudom délután nem volt tanitás.Az emberek erre a hirre nem fognak számolni , hogy hányéves volt hanam csak azt jegyzik meg autókat rongált.Ne feledd ez is egy kis pszihológia az újságrészéről.
bigyibogyo
@Nemezis: Nem nem vagyok süket. Sőt olyan naiv sem mint Te. Ráadásul elég közel laktunk Vonával akkoriban.
Áruld már el mi volt benne a fröcsögés?
Vona pont azt csinálta ami ellen "küzd", ez fröcsögés? Ez tény!
Kíváncsi lennék akkor is ilyen elnéző lennél -e ha a Te autódról törik le...
vukkocska
Akkor Ti nem hallgattátok végig a hanganyagot. Nem az a legnagyobb baj, hogy törögette az emblémákat, mert igaz, egy két kis "hülye gyerek" összeáll, minden megfordulhat a fejükben. Ezért is nem nagyon lehet két ilyen kiskorút a lakásban egyedül hagyni. Ami nekem megütötte a fülemet az az, hogy azt mondta a végén, amikor sztorizott a letörésekről, hogy "hagyjuk, ez már egy szép emlék". Akkor az agyával neki még mindig baj van, ha ez egy szép emlék számára. Legalább felnőttként szégyellné, hogy másoknak kárt okozott.
Nemezis
Én nem szégyellem a gyerekkori csinyeimet. Éppen azért, mert csak gyerekkori csinyek. Ja, amugy leszedték anno az én autómról is. Persze pipa voltam, de nem mentem anyagilag tönkre. Elmentem, és vettem rá másikat. Ez nem volt bünözés, ellentétben a benzinlopás, keréklopás, és autólopással. Tudni kell különbséget tenni. De hát mit várjunk egy kampányfinisben.Én még örülök is ennek. Mert ujra meggyőződhettem arról, hogy becsületes ember mellé teszem a voksom. Mert ha lenne bűne, már megtalálta volna a szoci-fidesz koalició. Hisz az összes titkosszolgálat arra van ráállitva, hogy találjon valamit Vonáról. Hát ezt találták, nevetséges társaság. Rajtatok meg nagy jogvédőkön csodálkozom hogy ilyenért elitéltek egy gyereket, de a komoly bünözőket véditek, azok tetteit megmagyarázzátok. Ez azért érdekes.

@szaboria: Ez a "Mivan akkor ha már középsulis volt " dolog meg különösen szánalmas volt. Talán pont tölled többet vártam. Szerinted a negyedikes gimnazisták, akik már 18-19 évesek voltak, azok gyüjtögették az emblémákat? Ugye igy utólag már te sem hiszed, mert te is tudod, hogy az 10-12 éves gyerekek csinyei voltak.
szaboria
@Nemezis: Nem tudom hol laksz de látnod kellene mi van a Petőfi csarnokban a bolhapiacon olyan cserebere folyik, amikor a csillagok hábúruja volt müsoron akkor azzzal üzleteltek nem kis gyermekek hanam felnöttek .A fiam is elég sokat modelezik és kijártunk mi is, Ö még most is kijár rengeteg haverja van ott.
bigyibogyo
@Nemezis: 12-16 évesek.
Az lesz a vége, hoyg felhívok pár volt osztálytársat és megkérdezem mikor volt.
Különben nyugodj meg benzint is loptak ugyanazok (legalábbis akiket ismerek), kellett a Simpsonba :)

Nekem különben nem az a bajom, hogy csinálta. Mindenki csinált hülyeséget gyerekként (remélem!). Nem gondolom, hogy végig gondolta mennyi kárt okoz, egyszerűen csak letörte. És a kulcs szó ott volt, hogy nem törődött a következménnyel mert gyerek volt még.
Viszont a Jobbik leakarja csökkenteni a büntethetőséget. Pont olyanokat akar büntetni akik szintén nem felelős gondolkozású felnőttek.
Persze ez a mostani megoldás sem jó, valami a kettő közt
vukkocska
Tényleg nem lehet elítélni egy 10 éves gyermeket. De felnőttként ne egy szép emlék legyen!!! Ti nem ezt hallottátok? Hallgassátok meg ismét. Nekem ez okozza a problémát. Nem kell hamut inteni a fejére, természetesen, de ne legyen büszke rá felnőtt korában sem.
wounton
@bigyibogyo: Viszont szar ember is lett belőled :)
tnezo
@vukkocska: Egyetértek, a legnagyobb gáz szerintem Vona utolsó mondata, mely szerint ez számára egy szép emlék. Gáz.
bigyibogyo
@wounton: Hát tudod, lehet. Dolgozgatom ,adózok, nem bántok másokat, nem is gyűlölök másokat, sportolok felnőtten is. Nem sírok folyamatosan, hoyg milyen rossz a világ, hanem ha valami nem tetszik azon próbálok változtatni. De az biztos, hogy a szám nem tudom befogni :P
Nem mintha olyan nagyon próbálnám...

Azért szerintem mindenkinek van olyan szép emléke amire utólag nagyon nem büszke.. Pl. egy félrelépés :)
Nem a Vonát akarom védeni, de nekem csak a kettős mércével van bajom
magyarszív
@szaboria: ma 12:32-re: Értem már a dolgot! Ha van felvevőpiac, akkor törik le az emblémákat! Tehát egy felvevőpiacot generáltok?
magyarszív
Ez a video egy piti dolog volt!
Nekem is voltak gyerekkori hülyeségeim!
A cigány gyerekekkel sem ez a probléma, hogy ha ilyen stikliket csinálnak.
Az a probléma, ha észreveszed és mersz szólni nekik, akkor tömegestől rontanak rád!

szaboria
@magyarszív: Te egy nagyon buta vagy ha tudsz olvasni akkor én azt irtam, hogy felnöteknek is van hobbija az én fiam saját maga késziti a modelljeit már sokszor nyert is vele kiállitásokra jár.De vannak akik nem akarják csinálni de gyüjtik a modelleket. A gépkocsik emblémája ma már nem divat az akkor volt amikor a Vonáék voltak fiatalok.
vukkocska
@tnezo: pontosan ezen döbbentem meg én is.
@magyarszív: mint fentebb írtam, nem a gyermekcsíny miatt akadtam ki, hanem azon, hogy felnőtt korában is büszke rá. Egy szép emléknek tartja.
radikal
Ha ez mostani felvétel akkor ezt jól besz..ptátok mert ez NEM VONA GÁBOR hangja!

Bocs de marha az aki elhiszi a kamu felvételt!

hasonlítsátok össze:

www.youtube.com/watch?v=J7MO7quJutw

www.youtube.com/watch?v=b6C9T4-x-0I&feature=player_embedded

Ennyi!

ja és főleg neked ajánlanám vukkocska a bambának!
magyarszív
@vukkocska: minden fiúnak vannak gyerekkori emlékei, ami végül is szépnek mondható!
Ha van olyan fiú, aki nem csinált kisebb stiklit, akkor az félénk volt. Kis csibészek voltunk, ami nem volt egyenlő a mostani egyes roma gyerekek tetteivel. Ők is a szülők unszolásásra teszik, amit! Mivel nem büntethető! "Kissé" durvult a világ! A gyerekcsínyek mellett, soha nem loptam el másét! Főleg nem késsel kényszerítettem, hogy mondjon le saját tulajdonáról!
magyarszív
@szaboria: persze ezt értettem! De sokan árulnak olyan dolgokat, amit lopásból szereztek! Lehet, hogy rosszul ragoztam! Mint pl. a helyi piacunkon a cigók a karórákat az LMP-s aktivistának próbálták értékesíteni!
bigyibogyo
@magyarszív: Írtam ott is. azok nem lopottak, csak vám nélkül importáltak. Ha megnézed az ilyen seftelőket hosszú ideig egyfajta terméket árulnak. Egy egész gyárat ki kellene pakolniuk, hoyg lopott legyen és nem lenne utánpótlás.
vukkocska
@radikal: a stílus maga az ember. Ha valaki így ír, miért ismerszik meg egyből, hogy melyik párttal szimpatizál? szerinted?
bigyibogyo
@vukkocska: Tipikus LMP-s. Jól nevelt, logikusan és progresszívan gondolkozó, intelligens, tájékozott, törvény tisztelő állampolgár
És világért sem primitív, habzó szájú, unintelligens gyökér ;)
magyarszív
@bigyibogyo: Aha, így tényleg sokkal szebb a gyerek fekvése!
magyarszív
@bigyibogyo: Jól tájékozott az Úr! Netán jártas e területen??
Dr.luigilongo60
A Jobbik sem a szívem csücske de ez a támadás tényleg túlmegy minden határon.
Jellemző a fütyeszre.
Most már csak az a kérdés melyik politikus mikor harapta meg véletlenül avagy készakarva szerencsétlen anyjának a csecsbimbóját.
Komolyan mondom, ez már kabaré!!!!
Én Mszp-s vagyok elvileg de nem megyek el szavazni, mert nálam ők is elvesztették a hitelüket.
Amit a fütyesz művel az meg undorító!
A fütyesz megérdemli a nyakába a húvös lehelletű Jobbikot, akik talán egy kicsit majd kordában tartják őket, nem úgy mint az Mszp.
magyarszív
@luigilongo60: Végre felvilágosultál! Ami itt megy, az már túl megy mindenen! Lehet a Jobbikot nem szeretni, lehet a Jobbikot szélsőségesnek mondani, de azért Orbánék csecsszopó viselkedése ennél sokkal borzasztóbb! Ezzel sztem újabb szavazatokat vesztettek és még jobban nevetségessé tették magukat!
Nemezis
@luigilongo60: Akkor gyere, és szavazz a JOBBIK-ra :))
Dr.luigilongo60
@magyarszív: Engem eddig sem kellett felvilágosítani, mert sajnos látom mi történik ebben az országban.Én a Jobbikot sem szeretem , az antiszemitizmus véleményem szerint egy mesterségesen szított indulat, aminek valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető.
A fütyesz is az, csak letagadják.
Európában élünk és egy Jobbikos politika hosszú távon csak árthat az országnak.
csutak
Én már csak azért is elmenek szavazni, hogy aztán másnaptól teljes gőzzel pofázhassak:)
Dr.luigilongo60
@csutak: Én meg nem megyek.
Könyörgöm, a kívülállók szerény jogát kéretik megadni nekem is!
lbs
Működnek Ron Webber legjobb itteni tanítványai...
bigyibogyo
@magyarszív: Csak nem vagyok vak és hülye. Érted a célzást ugye ;)
alfás
egyre szimpatikusabb nekem ez a Vona Gábor.
alfás
addig túrkálnak Vona múltjában,amíg kderül,hogy tíz évesen csokit lopott.csak nehogy rájöjjenek,hogy másik két rosszcsonttal,mert az már bűnszövetkezet.és,ha ő találta ki,akkor a csokilopó alvilág irányítója is.Úristen!,lehet,hogy mszp-s vagyok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.