Nem a szóbeszéd, nem az archív felvételek és nem is a bizonytalan emlékek az elmúlt másfél évtized igazán hiteles tanúi, hanem a lélek láthatatlan hegei. Hegek, amiket, akár a testben megbúvó parazitákat, mindenhova viszel magaddal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Bruck!Neked úgy érzem igazad van, mert amit írtál azt sok ember úgy gondolj ahogy leírtad!A baj az hogy sokan az ellenzék közül is Magyar Péterben nem egy lehetőséget, hanem ellenséget látnak, s ezért ők is beálltak azok közé akik megakarják őt semmisíteni.Ha lehetőséget látnának benne, akkor meg kellene ragadni az alkalmat, hogy lássuk, érzékeljük, hogy mit is akar ez az ember!
Pusztai
Bruck tezsvírekre fidelni kell!
Mindig jól beszélnek!!
Magyarral sokan előítélettel vannak, pedig majd minden okos mondta: forradalom, vagy belső ember fogja szétverni. Jött a belső ember és erre neki támadnak.
Mindenkire szavazok, aki a fidesz ellen lép fel és elszámoltat, jogállamot helyre állít.
Nem kell 100 oldalas hamuka, 10 pont benne a legfontosabbak és annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.