Orbán azt ígérte, hogy kormányon két hét alatt rendet tesznek az ország olyan pontjain, amelyek "ma még reménytelennek tűnnek".

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: magyarszív
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarszív
NOS!

Még mindig nem hiszem el azt a 2 hetet!!!

Lassan eljön az idő, hogy bizonyítson!!
fülig jimmy
@inkvi: Ma és holnap is,csak ne adja a gondviselés hogy holnaputánra elguruljon a koronája.
inkvi
@fülig jimmy: Ne legyél irigy! Különben, ha elgurul, akkor ígérem a Te fejedre fogom tenni! Neked is jól állna! Főleg, ha nagy a füled!
fülig jimmy
@csutak: A nép az istenadta nép nyakig van a málnásba csak még nem tud róla.Láttam Varga Mihályt az m1-en,egyetlen épkézláb és konkrét gondolata sem volt.Mikola az egészségügy oszlopos támasza,vajon hová dugta el /vagy fel/ a fütyesz.Már harsogni kéne a jövő alapozásának intézkedéseit.Csönd van,biztos megtiltotta a"kicsi huszár" hogy összehordjon a csorda hetet és havat.
@inkvi: Én nem vagyok irigy,huzódj a törpe cárhoz közel mert ha elgurul a koronája nekem nagyok a füleim.
inkvi
@fülig jimmy: Te csak leporolni akarod? :):):)
Sajnos nincsenek érvek! Ekkora választási fölénnyel még senki nem került hatalomra - a Hazafias Népfrontot leszámítva! Ez van! Én hiszek a nép döntésében! Ők látják: mi csak kapisgáljuk! Büszkén fel kell vállalni a nép döntését! Nincs mese!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.