Szerinte a választási eredmény megmutatta, hogy "a főváros más", mint az ország többi része, hiszen az LMP-nek sikerült megelőznie a Jobbikot.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vizválasztó
Igen , Budapest ! Meg kell nézni eddig hová, kikre szavaztak ! SZDSZ, MSZP, MDF.
Most a fentiek egyik utódpártjára adtál le a voksukat. A B.pestieknek jó, hiszen csak meg kell nézni , minden ott összpontosul, ott mindig lehet munkát találni, ott a legolcsóbb az élet most is és régen is. Ott állandóan vannak rendezvények, INGYENESEN ,de ha pl. én a c saládommal meg szeretnék tekinteni egy B.pesti ingyenes rendezvényt az nekünk kb. 10.000 Ft utiköltség. Továbbá meg lehet nézni mennyibe kerül egy kiló kenyér stb.!!!!!!
Meg lehet érteni hogy nekik jó a ..i kormány. Továbbá ha a lakosság létszámát nézzük hát akkor érthető hogy ott él a szavazásra jogosultak jelentős hányada. Már az elég hogy egy pártot a parlamentbe juttasson.
inkvi
@vizválasztó: Így igaz! De az értelmes ember itt sem oda szavaz! Ennyit a budapestiek védelmében. Nézd csak meg a területi listákat! Azért 1 MSZP és a többi Fidesz! A második fordulóban biztosítva lesz a 2/3. Ezek itt álmaikat tusolják el! Ködösítenek! Megbuktak! Annyi nekik!
bigyibogyo
@Nemezis: Tévedsz! Az úgy lenne ha minden párt _ellen_ lennének az emberek. Tudom, hoyg kényelmesebb azt hinni, hogy a Jobbik egy közkedvelt párt, de nem az. Aki egy picit is támogatta a Jobbikot az elment szavazni. A többi ellene szavazott. Pont a Jobbikos vezetők, illetve a kívülálló kibiceik teremtették ezt a helyzetet. A Jobbik saját maga határolódott el a magyaroktól. Kirekesztett mindenkit :P
inkvi
@bigyibogyo: Én azt tartom normálisnak ha rá és nem ellene szavazok valakinek. Szerintem ez a normális gondolkodás! Lehet, hogy a második fordulóban a nem normalitás erősödik, mert aki kiesett esetleg ellene szavaz valakinek. Nincs itt mese 2/3 kell és csak egy pártot kell szidnunk 4 évig. Én ennek nagyon örülnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.