Az alábbi felvételeken feleségverő Meggyes Tamás, Esztergom polgármestere látható, ahogy barátaival - jó keresztény módjára - haladó technikával fogyaszt füvet.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: Nemezis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
Sika-mika, meg sem történt, aljas mocskolódás.., stb, stb. Már most tekinthetjük meg nem történtnek fideszes logikát követve.
fülig jimmy
Még egy bő hét és ha meglesz a kétharmad a fütyesznek akkor meglátjátok hogy elő fog kerülni a szent koronánk és lesz ujra koronázási ünnepség.
marlin
@furfang: (15:34)
Mint azt tudjuk(!) a zOrbán hazudik!! Arcátlanul és szemrebbenés nélkül hazudik!!
Nagyon sok forrásból tudjuk, hogy Orbán pontosan tisztában van Meggyes dolgaival, nem egy esetben kapott közvetlen információt is!!
Ezért a kérdés, hogy miért tartja ott még mindig a Meggyes!!.
Mesélik, hogy iszonyatos milliókat pumpált a pártkasszába, ami látva Esztergom több mint 20 milliárdos adósságát hihető, mert felmutatható érték nem sok keletkezett és a pénzt valahová "eltalicskázták!! Ugye??
És ne fröcsögjetek már nekem itt Zuschlaggal, (aki egyébként egy idióta, és megérdemli, hogy eltűnjön a közéletből), meg a többi szoci "zsákmányszerzővel", mert mi az a pénz ehhezz képest, amiről itt szó van??
Komolyan, a gyomrom fordul ki az egésztől.
És Esztergom ha megszavazza Meggyest, meg is érdemli a sorsát, és olyan képviselője, meg polgármestere lesz, amilyet érdemel!!
marlin
@furfang: Jah, és a fideszista drogos, az jó drogos, a többi drogos az nem jó drogos!!

Az alkalmatlan politikusokat pedig el szoktak küldeni, mondja Orbán!! Ugye??
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=257585
Dr.luigilongo60
Természetesen mindenki tudja, hogy annak a bizonyos talicskának az egyik szárát a fütyesz fogta, csak most megkaparintották mind a kettőt.
Szógyártó Petike szavaival élve az önkormányzatokat brutálisan eladósították.
brezon
remélem el kergetik ezt e lopós drogost ,ja és a feleségét is verte

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.