Ha felhatalmazást kap kormányzásra a Fidesz, visszavonja az új polgári törvénykönyvet - derül ki Harrach Péter szavaiból. Azt is leszögezte, hogy a házasság egy férfi és egy nő hosszú távú kapcsolata. Az egyneműek kapcsolatát szabályozni kell, de nem a házasság intézményével kapcsolatosan - tette hozzá Harrach.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@kevijeni: 1990 és 1998 között a Magyar Katolikus Püspöki Kar titkárságán a világi ügyek főreferense volt. Azóta is jó kapcsolatokat ápol a Magyar Katolikus Egyházzal.

Ezek után bármit ellehet képzelni róla... Elég gyorsan futok ahhoz, hogy megőrizzem a szüzességem ;)
mandiner
A témában változatlan a véleményem, ami bogyókánál tuti kiveri a biztosítékot)) HOMOFÓB vagyok csupa nagy betűvel, és genetikai selejtnek tartom őket! Egyszer láttam a nagy körúton a menetüket..akkor érkeztem a nyugatiba...hát mit ne mondjak...hányingert kaptam!
trix
@bigyibogyo: Nem azt nézem hogy mit mondasz, hanem hogy te mondod! A te IQ-d csak a medencéhez, és a tornateremhez elég, többre nem is vagy jó. Egy homi véleménye nem igazán érdekel! Szép napot!
bigyibogyo
@mandiner: Amit sugall az egy nőnél kifejezetten szép ;) .
De biztos észrevetted, hogy nem az a baj ha valaki nem szereti a melegeket. A kutyákat sem szereti mindenki. Az a gond mikor ezért ellenségesen lép fel valaki.

@trix: Nyugtasd magad ezzel és élj továbbra is sötétségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.