A szegedi szocialista polgármester szívesen részt vállal az MSZP megújításában. Mint a SzegedKurírnak adott interjújában elmondta: pozíciókban egyelőre nem gondolkodik. Nem tart attól, hogy az MSZP darabjaira hullana, vagy több párt jönne létre. Szerinte az MSZP számára nem járható a Fidesz mindent tagadó, mindent támadó ellenzéki magatartása. Az őszi önkormányzati választásokról úgy véli: egyáltalán nem az a fontos, hogy Szeged leendő polgármestere milyen színű, szerinte a szakértelem a meghatározó. Elképesztőnek találja azonban, hogy az idei választásokon fantomokkal kell vitatkoznia.

Forrás: szegedkurir.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@kevijeni: @nyanya001: Nem értitek Ti ezt! A Tollerral a két vezető MSZP-s politikus volt, két meghatározó város vezére. Mi ebben a baj, hogy én ezt méltattam?
Ki a rákos beteg? Kinek gurult el a gyógyszere? Miről beszéltek?
másvirág
180-ezer szegedi embert fantomnak tekinteni igazán szép teljesitmény.A fantomokat képviselő ellenzéket,hadakozó ellenségnek beállitani :nem járható út tovább.
A képmutatást parlamenti színten képviselni ,"Szeged nevében" =arcpiritó.
Kósa+ Botka városközi megállapodást köttetnek pénteken,majd ezen megállapodásra
hétfön Botka Elvtárs nem gomb megnyomásával tudatositotta,hogy nincs is rá szűksége. Kedden sajnálkozását kifejezni,hogy a megállapodás elbukott=ALJASSÁG!
Végleg kitörölni a város életéből "munkásságát".Csak ez lehett a cél !
inkvi
@tapadoharcsa: Így látod!? Akkor tévedtem!
csutak
Elfogult vagyok Botkával kapcsolatban, ismeretségünk okán.
Én szeretném ha Orbánnak lenne annyi önkritikája, mint druszámnak.
másvirág
@csutak: Te is tudod ugyan arról a kérdésről ,az embererűnk másképp beszél a "fehér asztalnál" meg másként a "tárgyaló asztalnál".(Szemedbe mosolyog,hátad mögött kinevet.) (Utolsó filléredig barát vagy!) Nem ismerös a dolog ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.